Τουρνουά 6Χ6 Αγίας Παρασκευής - Πρωταθλήτρια ομάδα η “Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη” (φωτο - Βίντεο)

οι Πρωταθλητές Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη 
Δώρισε το έπαθλο στους καρκινοπαθείς και στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο  τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6 της Αγίας Παρασκευής που διεξήχθη από το Σάββατο 15 Ιουνίου έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου, στο γήπεδο 5Χ5 της Αγίας Παρασκευής Κοζάνης.

32 ομάδες της περιοχής μας όπου αποτελούνταν από  παίκτες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης, το περιφερειακό πρωτάθλημα καθώς και από ομάδες εθνικής κατηγορίας, προσέφεραν δυνατές μάχες και  εντυπωσιακό θέαμα στους θεατές που δεν έλειψαν όλες τη ημέρες του τουρνουά.
Η ενέργεια όλων των συμμετεχόντων στο Τουρνουά αλλά και η παρουσία των φίλων συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Crowfuckers 

Στην 4η θέση τερμάτισαν οι Crowfuckers περισυλλέγοντας 9 βαθμούς κόβοντας πρώτοι το νήμα του 2ου ομίλου. Κέρδισαν στην φάση των 16 τους Μαλινουά με 8-4, στα Προημiτελικά τους Ανταυγασήρες με 4-2 ενώ έχασαν στα ημιτελικά 0-3 από την Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη και στον μικρό τελικό 1-3 από τους Αψυχολόγητους. 
Η διοργανώτρια αρχή τίμησε με πλακέτα την ομάδα των Crowfuckers για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Η ομάδα αποτελούνταν κυρίως από παίκτες της Αιανής.
  
αψυχολόγητοι 
 Στην 3η θέση τερμάτισαν οι αψυχολόγητοι κερδίζοντας τους Crowfuckers στον μικρό τελικό με 3-1. Στον όμιλο τους κατείχαν  την δεύτερη θέση με 6 βαθμούς. Κέρδισαν στην φάση των 16 τον Τσιαρτσιαμπά με 3-2 στα προημiτελικά τα Ξαδερφάκια με το ευρύ σκορ 6-2 ενώ έχασαν στα ημιτελικά από τις Διαφημίσεις όραμα.    

Διαφημίσεις όραμα
Στον 6ο όμιλο την πρώτη θέση πήραν άνετα  οι Διαφημίσεις Όραμα με το απόλυτο 3 στα 3 καθώς ήταν και η ομάδα που πέτυχε τα περισσότερα γκολ , παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό όπου εκεί δεν τα κατάφερε χάνοντας από την νεανική ομάδα των Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη. Κέρδισαν στην φάση των  16  τους illegan με σκορ 9-6, στα προημητελικά τους skivala fc με 4-1 στα ημιτελικά τους αψυχολόγητους με 4-1.
ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά Κώστας Μαλούτας 
Εκτός από το κύπελλο της δεύτερης θέσης βραβεύτηκε και ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά,  Κώστας Μαλούτας παίκτης της ομάδας, με 27 γκολ στο ενεργητικό του.   
οι πρωταθλητές Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη 

Τέλος στον 8ο όμιλο, που ήταν ένας όμιλος φωτιά με δυνατές ομάδες όλες τερμάτισαν με 4 βαθμούς κι έπαιξε ρόλο η διαφορά τερμάτων  με τα «Ξαδελφάκια» να παίρνουν την 1η θέση και στη 2η θέση η « Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη».

Η λαϊκή ρήση “η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” δεν ίσχυσε για την νεανική ομάδα της Αρτοποιείας  Λαβαντσιώτη που αποτελούνταν από παίκτες του Μακεδονικού Κοζάνης.   Ξεκίνησαν με ήττα (4-3 από την Μπαρτσελιώμα), αλλά στη συνέχεια εντυπωσίασαν και στέφθηκαν πρωταθλητές . Η διαδρομή της Αρτοποιείας Λαβαντσιώτη συνεχίστηκε με νίκες. Στη φάση των 16 φιλοδώρησαν τους Παλαλούς  με 9 γκολ ενώ δέχθηκαν μόλις 1. Στα προημητελικά  κέρδισαν τους   ΤΕ Κοίλα με 6-3, στα ημιτελικά τους Crowfuckers με 3-0 για να φτάσουν στον τελικό και να καταφέρουν να σηκώσουν το κύπελλο κερδίζοντας την πολύ καλή ομάδα Διαφημίσεις όραμα με σκορ 3-2.

Το έπαθλο της δεύτερης θέσης για το όραμα ήταν ένα τραπέζι στην ταβέρνα Κουτούκι. Το έπαθλο των πρωταθλητών  ήταν 400€ ,εκ των οποίων τα 300€  οι παίκτες της Αρτοποιείας Λαβαντσιώτη ανακοίνωσαν ότι θα τα διαθέσουν στον σύλλογο καρκινοπαθών του Νομού Κοζάνης και τα υπόλοιπα 100€ στην εκκλησία του χωριού της Αγίας Παρασκευής.
Η απόφαση   αυτή συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους και χειροκροτήθηκε θερμά.


Ο Λεωνίδας Ζαχαριάδης εκπροσωπώντας την ομάδα του το πρωί της  Τρίτης  eεπισκέφτηκε  τα γραφεία του συλλόγου καρκινοπαθών και   παρέδωσε το συμβολικό ποσό των 300€ στην πρόεδρο κα Φανή Δινοπούλου.
   

Θεοδωρίδης Γιώργος 
Η διοργανώτρια αρχή τίμησε και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Θεοδωρίδη Γιώργο για την προσφορά του στο κοζανίτικο ποδόσφαιρο αλλά και για την συμμετοχή του στο τουρνουά.  

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες προσδοκίες, καθώς το Τουρνουά 6Χ6 της Αγίας Παρασκευής  έχει γίνει πλέον ένας θεσμός.  

φωτο εδώ 




Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνέβαλαν για να διεξαχθει το τουρνουα με επιτυχία . Συγχαρητήρια στους αθλητές που για ένα περίπου μήνα έδωσαν ζωντάνια στο χωριό . Συγχαρητήρια τέλος στην αρτοποιεία Λαβαντσιώτη και στους παίκτες του Μακεδονικού για την απόφαση τους να προσφέρουν το επαθλο στην εκκλησία και στο σύλλογο καρκινοπαθών Κοζάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.