Μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι η Ελίμεια

Γυμναστής ο Βασίλης Καραθανάσης

Την απόκτηση έξι  μεταγραφών από τοπικούς και όχι μόνο συλλόγους ποδοσφαίρου  ανακοίνωσε η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Ελίμειας. 
Μετά τη συμφωνία με το Βασίλη Καραθανάση που θα εκτελεί χρέη γυμναστή στην ομάδα, ξεκίνησε το μεταγραφικό μπαράζ.  

Η ομάδα της Ελίμειας έβαλε στη …φαρέτρα της  , έξι «εργαλεία» που υπόσχονται να προσθέσουν πολλά «κλικ» στη δυναμική της.
Οι συζητήσεις συνεχίζονται με τους υπόλοιπους  ποδοσφαιριστές που θεωρήθηκαν εξαρχής «στόχοι» και  καθόλου απίθανο, το ρόστερ της φετινής  Ελίμειας να κλείσει σχετικά γρήγορα, εκτός, φυσικά, κάποιων εξαιρετικών περιπτώσεων, που τυχόν να θεωρηθούν «κελεπούρι».
Συνεπώς, οι πρώτες κινήσεις στη μεταγραφική θερινή «σκακιέρα» από πλευράς Ελίμειας  θεωρούνται – επί του παρόντος ουσίας.!

Η ομάδα του Κρόκου απέκτησε τους
Βρόικο Χάρη (μέσο) από την ΑΕΠ Καραγιαννίων
Χλιαρά Χάρη (αμυντικό) από την Δόξα Ροδιανής
Μαυρίδης Δημήτρης (μέσος) από το Αγιονέρι Θεσσαλονίκης ομάδα Δ’ Εθνικής
Βήττας Θόδωρος (τερματοφύλακας) από την ΑΕ Κοζάνης
Μαράζης Δημήτρης (αμυντικός) από την Κατερίνη
Πασχαλίδης Δημήτρης (μέσο αμυντικός) με θητεία Βύρωνα Καβάλας, Ορφέα Ξάνθης, Υψηλάντη και Ακρίτες Κοζάνης

Γυμναστής ο Καραθανάσης 
Μια ακόμα κίνηση για τη νέα χρονιά, ήταν να έλθουν σε συμφωνία με το Βασίλη Καραθανάση, που θα είναι γυμναστής της ομάδας. Πρόκειται επίσης για νεαρό άτομο, που μάλιστα προέρχεται απο ποδοσφαιρική οικογένεια, αφού είναι γιός του Τάκη Καραθανάση, παλιάς δόξας της Κοζάνης. Έχοντας περάσει απο τους νέους της Σκόντας Ξάνθης, αλλά και παίζοντας με τη Δόξα Γρανίτης (Γ' Εθνικής), Ορφέα Puma Ξάνθης και Κοζάνης, ο Βασίλης Καραθανάσης πρόσφατα ολοκλήρωσε τισ μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ντιζόν της Γαλλίας, όπου μάλιστα ήταν για αρκετο διάστημα γυμναστής στη Σενόβ. Με την παρουσία και τις γνώσεις του, αναμένεται να προσφέρει σε ένα νευραλγικό τομέα, της εκγύμνασης.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι:
Γκιούρος, Σοφόγλου, Λεωνιδάκης, Αραμπατζής, Νικολαΐδης, Χατελάρι, Νίκκολι   

Η προετοιμασία αρχίζει στις 29 τρέχοντος, μάλιστα δεν αποκλείεται αρχικά να γίνουν κάποιες εργομετρικές εξετάσεις. Όσον αφορα κάποιες εργασίες στο γήπεδο, ολοκληρώθηκαν σε συνεργασία με την Ακαδημία του Κρόκου. 
Πάντως στην Ελίμεια δεν γράφουν ακόμη τίτλους τέλους στην ενίσχυση και ετοιμάζουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

Σχόλια