Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Τσιμόπουλο η Εράτυρα

Στη Βέροια βρέθηκε σήμερα η διοίκηση της Αναγέννησης και παρέλαβε το δελτίο του 19χρονου Τσιμόπουλου Δημήτρη από την ιστορική ομάδα των Ποντίων Βέροιας. Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν πολλά ποδοσφαιρικά θέματα μιας που ήταν παρόν και ο πατέρας του παίχτη Κώστας Τσιμόπουλος, γνωστός αθλητικογράφος.


Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίχτης της Εράτυρας ο Δημήτρης είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Τι σε έκανε να προτιμήσεις την Εράτυρα ανάμεσα στις προτάσεις που είχες;

«Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με καλές εγκαταστάσεις, ο προπονητής επίσης είναι ένας σοβαρός λόγος για την επιλογή μου» .

Ο πρόεδρος Τζήκας Αστέρης μας είπε για τη μεταγραφή:

«Συχνά μας ρωτάνε γιατί η Εράτυρα άργησε να κάνει κάποια μεταγραφή αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη, ανανεώσαμε πολύ γρήγορα τη συνεργασία μας με τον προπονητή και με το σύνολο των παικτών, ελάχιστες ομάδες κατάφεραν κάτι τέτοιο. Η ομάδα  αποτελείται από καλούς παίκτες και είναι έτοιμη, στο δεύτερο γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού, καταλαβαίνετε λοιπόν πως το να προσθέσεις έναν παίχτη σε μια έτοιμη και πλήρη ομάδα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα! Ο Δημήτρης αποτελούσε στόχο για μας γιατί έχει εκείνα τα στοιχεία που θα τον κάνουν  να διακριθεί στη δική μας ομάδα και η ομάδα θα έχει στις τάξεις της ένα πολύτιμο εργαλείο.

Μια – δυο προσθήκες ακόμη θα ανακοινωθούν, όπως και σήμερα, μετά την κατάθεση των δελτίων» .

Σχόλια