Στα άκρα η κόντρα Κάστορα-Καστοριάς

Άστραψε και βρόντηξε ο Τεχνικός Διευθυντής του Κάστορα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 25 Ιουλίου στα τοπικά Μ.Μ.Ε και τον γραπτό τύπο, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς που παραχωρήθηκαν ύστερα από αίτηση του κ. Παπαδόπουλου για τις ανάγκες της συνέντευξης. Ο Σάββας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε  ”πυρά” εναντίον όλων αυτών που διοικούν την ομάδα της Καστοριάς μετά εποχής Σπυρόπουλου και χαρακτήρισε αστεία αυτά τα πράγματα που γίνονται στην ομάδα της Καστοριάς με την αλλαγή πενήντα (50) παραγόντων σε διάστημα τριών ετών.
Χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όλα αυτά που συμβαίνουν τα τρία τελευταία χρόνια στο Καστοριανό ποδόσφαιρο και έδωσε απαντήσεις για όλα και για όλους…Μίλησε για την περιβόητη συνένωση για τον ίδιο, συγχώνευση κατά τους άλλους, για το πόσο κοντά έφτασε αυτή η συνένωση επί Αχιλλέα Σταμούλη, αλλά κάποιοι δεν το ήθελαν να γίνει ποτέ….Πραγματικός ποταμός ο Τεχνικός Διευθυντής του Κάστορα δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και απάντησε για όλα τα όσα έχουν ακουστεί και συνεχίζουν να ακούγονται γύρω από τις σχέσεις των δύο εκπροσώπων του νομού μας τον Κάστορα και την Καστοριά….Έβαλε την Καστοριά πάνω απ’όλους και όλα στο Καστοριανό ποδόσφαιρο, αλλά όπως μας είπε την υγιή Καστοριά όχι την Καστοριά που υπάρχει αυτή τη στιγμή με τα τέσσερα πέντε άτομα που χρησιμοποιούν το όνομα Καστοριά για να επωφεληθούν ότι και όσα μπορούν από αυτό το μεγάλο και ιστορικό όνομα Καστοριά. Αναλυτικά παρακάτω η συνέντευξη  ”ποταμός”  του κ. Σάββα Παπαδόπουλου…

‘’Η Καστοριά πρέπει να κοιτάει μόνο προς τα πάνω…Από το 2009 ξεκίνησε το κακό ‘’
‘’Θέλω να ευχαριστήσω την Ε.Π.Σ. Καστοριάς που μας παραχώρησε τα γραφεία της για αυτή τη συνέντευξη, εσάς που είστε παρόντες σε αυτή τη συνέντευξη και να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο της Καστοριάς γιατί παρόλο τα προβλήματα που έχουμε πρέπει να πούμε μερικές κουβέντες γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς,  δυστυχώς επηρεάζουνε πάρα πολύ κόσμο και δημιουργούν άσχημες καταστάσεις. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από το 1975 είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά. Οι πρόεδροι που έχουν περάσει από την ομάδα της Καστοριάς, γιατί η Καστοριά είναι μία και μοναδική και την ξέρει όλος ο κόσμος, το μόνο πράγμα που τους ενδιέφερε σαν πρόεδροι και σαν σύμβουλοι που ήταν δίπλα στους προέδρους ήταν η Καστοριά και μόνο η Καστοριά, δεν τους ενδιέφερε τι γίνεται σε τοπικό επίπεδο. Από εποχή Σιάνου, Χαλκίδη, Κυβεντίδη, Αναστασίου, Κρανιά, Τσολάκη, Παναγιωτίδη και τελευταία του κυρίου Σπυρόπουλου. Μετά την εποχή Σπυρόπουλου και συγκεκριμένα το 2009 που παραιτήθηκε από τα ηνία της ομάδος ο κ. Σπυρόπουλος ξεκίνησε ένα κακό. Αυτοί που ασχολούνταν με την ομάδα της Καστοριάς δεν κατάλαβαν τι σημαίνει ομάδα Καστοριά και άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με ομάδες τοπικού παρά με ομάδες που ήταν στη Β ‘, στη Γ ‘ και στην Α ‘ Εθνική. Γιατί η Καστοριά πρέπει να ασχολείται μόνο με αυτές τις ομάδες. ‘’

‘’Εμείς είχαμε όλη τη καλή διάθεση και τους προτείναμε να μιλήσουμε για το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας ομάδας….Κάποιοι δεν το ήθελαν ποτέ αυτό ‘’
“Το 2009 η Καστοριά βρέθηκε στη Γ ‘ Εθνική… Την ίδια χρονιά   ο Κάστορας βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Δ ‘ Εθνικής… Έφυγε ο κ. Σπυρόπουλος και ανέλαβε κάποιος ονόματι Δανιηλίδης. Από άλλο πρωτάθλημα η Καστοριά από άλλο ο Κάστορας τους χώριζε μια ολόκληρη κατηγορία. Από το  Νοέμβρη του 2009 οι άνθρωποι που ήταν στην ομάδα της Καστοριάς δεν κοιτούσαν την ομάδα της Καστοριάς και κοιτούσαν τι κάνει ο Κάστορας, η Μεσοποταμία, τα ονόματα είναι τυχαία για να μην έχουμε καμία παρεξήγηση, ο  Παναργειακός και έτσι για μένα άρχισε η κατρακύλα.  Η Καστοριά αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα το 2009-10 από τη Γ ‘ Εθνική και αναγκαστικά θα έπεφτε στη Δ ‘ Εθνική. Ο Κάστορας εκείνη την περίοδο και συγκεκριμένα στα τέλη της περιόδου του 2010 έδινε έναν αγώνα για να παραμείνει στη Δ ‘ Εθνική καλώς – κακώς κατάφερε να πάει στα μπαράζ με τη Φλώρινα για την παραμονή του. Μία εβδομάδα πριν γίνει το μπαράζ με τη Φλώρινα η Καστοριά δεν είχε διοίκηση, επειδή γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα και γνώριζα κάποιους που ήταν δίπλα στην Καστοριά έκανα μία κίνηση πριν το μπαράζ και τους είπα να μη βιαστούν να κάνουνε τίποτε. Να περιμένουνε μία εβδομάδα. Αυτά συγκεκριμένα γίνανε ή Πέμπτη ή Παρασκευή και τη μεθεπόμενη Κυριακή δίναμε εμείς το μπαράζ με τη Φλώρινα. Επειδή πίστευα πάρα πολύ στα παιδιά του Κάστορα έλεγα ότι στο μπαράζ τη Φλώρινα θα την πάρουμε όπως και έγινε και παραμείναμε στη Δ ‘ Εθνική. Τους είχα ενημερώσει αυτούς που θέλανε να ασχοληθούν ακόμη με το ποδόσφαιρο της Καστοριάς να περιμένουνε μία βδομάδα να μη κάνουν κίνηση ούτως ώστε αν σωθεί ο Κάστορας να προσπαθήσουμε να κάνουμε μία πανκαστοριανή συγκέντρωση να φωνάξουμε και παράγοντες από τοπικές ομάδες να συζητήσουμε, να δούμε τι θα κάνουμε ούτως ώστε να προσπαθήσουμε να παραμείνει μία ομάδα με το όνομα Καστοριά και να βάλει σκοπό μες στην τριετία να βρεθεί εκεί που πραγματικά ανήκει. Και η Καστοριά, η θέση της Καστοριάς για μένα προσωπικά, είναι η Β ‘ Εθνική. Παρόλο που τους είχα πει να μη βιαστούν, μέσα σε τρεις μέρες κατάφεραν να κάνουν μία άτυπη γενική συνέλευση και να καλέσουν ανθρώπους και να τους βάλουνε να κάνουνε διοίκηση. Είχα μιλήσει σε  συγκεκριμένα πρόσωπα δεν θα αναφερθώ σε αυτά γνωρίζουν αυτοί ποιοι είναι.”
Ο Αχιλλέας ο Σταμούλης κάτι προσπάθησε να κάνει….αλλά δυστυχώς δεν είχε σωστούς συνεργάτες”
“Κάνανε τι κάνανε και φέρανε τη διοίκηση Σταμούλη.  Δεν σας το κρύβω ότι πιστεύω ότι ο Σταμούλης ο Αχιλλέας κάτι προσπάθησε να κάνει, αλλά αυτά που γνωρίζω εγώ και τα γνωρίζει και αυτός, όχι απέτυχε είναι θέμα δικό του να βγει και να τα πει, δεν πέτυχε αυτό που ήθελε να γίνει. Με λίγα λόγια εγώ πιστεύω δεν είχε λυπάμαι που το λέω, συνεργάτες σωστούς. ”
Το καλοκαίρι του 2010 προσπαθήσαμε να γίνει η συνένωση μα μάταια…Δεν το ήθελαν κάποιοι…”
“Εμείς προσπαθήσαμε σαν Κάστορας, από το καλοκαίρι του 2010 που βρεθήκανε και οι δύο ομάδες στη Δ ‘ Εθνική να κάνουμε μία ομάδα με το όνομα Καστοριά. Από τότε μέχρι σήμερα από την ομάδα της Καστοριάς έχουν περάσει περίπου 50 παράγοντες αυτό δεν έχει γίνει πουθενά στον κόσμο, δηλαδή μέσα σε 4 χρόνια έχουν περάσει 50 παράγοντες. Πέρα από αυτό έχουν περάσει περίπου 150 ποδοσφαιριστές. Ένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο εκτός Καστοριάς όταν βλέπει τι γίνεται στην ομάδα της Καστοριάς πλέον λέει ότι αυτή η ομάδα δεν είναι η Καστοριά, πλέον λέει ότι είναι μία τοπική ομάδα. Στις τοπικές ομάδες αυτά δεν γίνονται. Αυτοί οι τέσσερις  με πέντε για μένα, γιατί δεν είναι παραπάνω το θέλανε αυτό το πράγμα, να γίνει δηλαδή η Καστοριά ένα χωριό, να μη ζωντανέψει η Καστοριά. Εγώ πιστεύω ότι εκμεταλλεύτηκαν το όνομα Καστοριά γιατί για μένα αυτή η ομάδα δεν είναι Καστοριά με αυτό που κάνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια. ”
Βλέπουνε πολλά όνειρα φαντάζονται πολλά πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια”
“Στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν μετά το παιχνίδι με την Άρδασσα και την άνοδο της Καστοριάς, μπροστά στα τοπικά μέσα, του ποδοσφαιριστές, τους προπονητές εγώ δεν άκουσα τίποτα άλλο παρά μόνο να μιλάνε μισή ώρα για την ομάδα της Καστοριάς και την επιτυχία που κατάφεραν και μιάμιση ώρα ασχολούνταν όλοι, από αυτόν που θέλει να λέγεται σήμερα πρόεδρος στην Καστοριά, μέχρι τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους αρχηγούς που μίλησαν για μία ομάδα που τους κυνηγάει. Βλέπουνε πολλά όνειρα φαντάζονται πολλά πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν το περίμενα βέβαια από τους προπονητές να μιλήσουν έτσι γιατί και αυτοί θα μείνουν εδώ στην Καστοριά, τους ενδιαφέρει το Καστοριανό ποδόσφαιρο και σήμερα είναι προπονητές στην Καστοριά και αύριο μπορεί να είναι προπονητές στον Παναργειακό, στη Μεσοποταμία, στον Κάστορα. Πρέπει να κοιτάνε να κρατάνε το πρεστίζ να δείξουν δηλαδή ότι είναι προπονητές.”
Τους βάλανε να κλαίνε”
“Να πάω στους παίκτες… τους βάλανε και κλαίγανε δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει, εγώ κατάλαβα ότι οι παίκτες δεν μιλούσανε για την άνοδο, τους βάλανε και κλαίγανε για τον πόλεμο που δέχτηκαν από το καλοκαίρι που ξεκίνησαν,  για τον πόλεμο που δέχονται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος του τοπικού,  δηλαδή από ποιον δέχονται πόλεμο. Κάθισαν καμιά φορά αυτοί οι ποδοσφαιριστές που παίζανε στην Καστοριά να σκεφτούν,  αν η Καστοριά ήταν στη θέση του Κάστορα φέτος στη Δ  ‘ Εθνική που βγαίνανε 7 ομάδες στη Γ ‘ Εθνική και ερχόντουσαν αυτοί οι -3 βαθμοί και για αυτούς τους -3 βαθμούς δεν ανέβαινες ξέρεις τι θα γινόταν, ξέρετε που θα πήγαινε αυτή η Διοίκηση, δεν θα ξέρανε που να κρυφτούν, αλλά ήρθαν αυτοί στο τοπικό που δεν χρειαζόταν να ακουστεί καθόλου γιατί είχε 20 βαθμούς διαφορά και δεν χρειάστηκαν. Δεν μας ενδιαφέρει, εγώ βλέπω και φέτος και τώρα το καλοκαίρι χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα χωρίς να έχουμε συζητήσει με κανέναν, έχουνε περάσει ένα κλίμα έξω εις βάρος του Κάστορα και εξακολουθώ να λέω ότι ο Κάστορας είναι μία ομάδα πίσω από την Καστοριά όπως λέει και η Μεσοποταμία είμαι πίσω από την Καστοριά, όπως λένε και όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα, πρώτα είναι η Καστοριά.”
ηρθαν με λεωφορείο στο μεταξύ μας παιχνίδι για 100 μέτρα απόσταση.… “
“Είχαμε φτάσει να παίξουμε παιχνίδι Κάστωρ – Καστοριά την τελευταία φορά που βρεθήκαμε και αυτοί οι μεγάλοι παράγοντες της Καστοριάς, με το μεγάλο τιμ προπονητών που είχανε, βάλανε λεωφορείο για 100 μέτρα απόσταση.   Πήρανε την ομάδα της Καστοριάς από το γήπεδο της Καστοριάς για να πάει με τουριστικό λεωφορείο στο γήπεδο του Κάστορα. Είναι δυνατόν… Είναι πράγματα σοβαρά αυτά… Εγώ όταν πηγαίνω και παρακολουθώ την Καστοριά είτε έχω παίξει μπάλα στην Καστοριά επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά, έχω μάθει όταν παίρνω την απόφαση να πάω να δω το παιχνίδι όπου και να είναι η Καστοριά θα πληρώσω εισιτήριο αυτοί βάλανε 20 ποδοσφαιριστές μέσα στο λεωφορείο για 100 μέτρα και 20 παράγοντες και όταν ήρθαν στο γήπεδο φορούσαν φόρμες της Καστοριάς για να μην κόψουν εισιτήριο…”
Θέλαμε την συνένωση με το Α.Φ.Μ του Κάστορα γιατί ο Κάστορας, το Α.Φ.Μ του είναι καθαρό “
“Εμείς θέλαμε τη συνένωση αλλά με το Α.Φ.Μ του Κάστορα γιατί ξέραμε ότι εμείς ήμασταν καθαροί και πιστεύαμε όπως πιστεύουμε και ακόμη ότι το Α.Φ.Μ του ΑΓΣ Καστοριάς  χρωστάει ακόμη. Και το ότι χρωστάει φαίνεται και από τις τιμωρίες των -6 και -3 βαθμών που είχε πέρυσι η ομάδα. Αυτό οφείλεται, γνώμη μου, από κάποια προσφυγή ξένου ποδοσφαιριστή προς την ΟΥΕΦΑ. Και ποιος μου λέει εμένα ότι αν βάζαμε το Α.Φ.Μ του ΑΓΣ Καστοριάς δεν θα ερχόταν την επόμενη χρονιά κάποια τιμωρία και θα μου έλεγε χρωστάς σε αυτόν και σε εκείνον.  Θέλαμε κάτι λογικό που τις σήμερον ημέρες συμβαίνει με αρκετές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως για παράδειγμα η Κασσιόπη με την Π.Α.Ε Κέρκυρα, η καθαρή Κασσιόπη έβαλε το Α.Φ.Μ και η Κέρκυρα το όνομα. Αυτό θέλαμε και εμείς να λέγεται η ομάδα Καστοριά και να είναι καθαρή….Κάποιοι όμως για δικούς τους λόγους, για δικά τους συμφέροντα δεν το θέλανε αυτό.”
Το πρόβλημά τους ήταν ότι θα πάψουν πλέον να επωφελούνται αν γίνει μια ισχυρή διοίκηση “
“Το πρόβλημα δεν ήταν εκεί πέρα το πρόβλημα ήταν ότι αν γίνει μια ομάδα με υγιείς παράγοντες, γιατί άμα γινόταν μια υγιής ομάδα εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω αυτή την ομάδα, γιατί θα γινόταν και μια διοίκηση δυνατή η οποία θα έβαζε ένα πενταετές πρόγραμμα μέσα από το οποίο η  ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Και με τις ομάδες που βλέπουμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Β ‘ και στη Γ ‘ Εθνική  ο νομός Καστοριάς είχε μια 25άδα ποδοσφαιριστών που τώρα μπορούσε να βρίσκεται στη Β  ‘ Εθνική.   Αυτό όμως δεν το θέλανε αυτοί γιατί ήξεραν ότι αν γίνει η συνένωση σε μία ομάδα δεν θα μπορούν να επωφεληθούνε τίποτα.  Δεν θα είναι πρώτον στη διοίκηση μέσα, δεν θα είναι στην ομάδα κοντά την Καστοριά, γιατί ένας υγιής παράγοντας για μένα που λέγεται Μπαχαδέρογλου, Κρανιάς, Σπυρόπουλος όποιον θέλετε πείτε, που θα αναλάμβανε την ομάδα αυτή θα έβαζε και δέκα παράγοντες δίπλα του που θα ήταν δυνατοί και μένα και κάποιους άλλους θα μας έλεγε εσύ θα πάρεις αυτό το πόστο αγόρι μου και θα κάνεις αυτή τη δουλειά γιατί αυτές είναι οι δυνατότητες σου μπορείς να ακολουθήσεις καλώς αν δεν μπορείς…. Έχουν καταντήσει την Καστοριά ένα χωριό…Εδώ και τρία χρόνια ασελγούν πάνω σε αυτή την ιστορική ομάδα που λέγεται Καστοριά.  Έχουν αλλάξει τα χρώματα της Καστοριάς, τις φανέλες, κάνουνε παιχνίδια, παιχνίδια τα οποία τα καταλαβαίνετε”
 ”Υπάρχει προσωπική κόντρα από κάποιους προς το πρόσωπο του κ. Μπαχαδέρογλου”
“Ο κ. Μπαχαδέρογλου βρίσκεται από το 1980 στην πόλη της Καστοριάς και αν θέλετε να σας το πω είναι πολύ πιο Καστοριανός από πολλούς άλλους. Και να σας πω γιατί υπάρχει αυτή η κόντρα….Γιατί αν γινόταν μία ομάδα τότε που μιλήσαμε με τον Σταμούλη και έμπαινε τον πρώτο χρόνο πρώτος πρόεδρος ο κ. Μπαχαδέρογλου γιατί είχε μιλήσει ο κ. Μπαχαδέρογλου με τον Σταμούλη και του είχε προτείνει να ηγηθεί την πρώτη σεζόν αν γινόταν η συνένωση, θα λέγανε ποιος Μπαχαδέρογλου ο Σερραίος…”
Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση από τους ανθρώπους αυτούς…”
“Τα περί 200 μέλη, το ότι θα βγούνε δύο ομάδες από τον όμιλο που ανήκει η Καστοριά και ο Κάστορας και άλλα τόσα που ξαφνικά λένε στον κόσμο με σκοπό την παραπληροφόρησή του είναι όλα ψέματα…Το μόνο επίσημο που ισχύει και μας έχει αποστείλει η Ε.Π.Ο είναι ότι για να συμμετέχεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πρέπει να πληρώσεις το παράβολο των 500 ευρώ και ότι κάθε δελτίο στοιχίζει 60 ευρώ.”
Ο Κάστορας θα προσπαθήσει και θα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να τα καταφέρει φέτος “
“Εύχομαι με τη φετινή ομάδα  που φτιάχνεται και τους ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει από πέρυσι, έχουν μείνει τα εννέα δέκατα του περσινού ρόστερ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που πίστευαν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην νέα κατηγορία μας ζήτησαν και τους δώσαμε τα δελτία και αποχωρήσανε να γίνει μια ομάδα που θα έχει ως στόχο την γρήγορη παραμονή της στην νέα κατηγορία. Εμείς δεν θα κάτσουμε όμως να πούμε αυτό που λέγανε κάποιοι ποδοσφαιριστές στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Άρδασσα και ειδικά ένας ποδοσφαιριστής, κρίμα, που είπε για τους τρεις φίλους που είχε στην ομάδα και ήθελε να τους  πάρει  στην Καστοριά και εμείς σαν Κάστορας τους υποχρεώσαμε να πάνε αλλού. Αυτόν τον ποδοσφαιριστή πήγε προσωπικά και τον έπιασε ο κ. Μπαχαδέρογλου με μάρτυρα και για αυτό σας είπα ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές πλέον στην Καστοριά  ‘ ‘δεν φοράνε παντελόνια…φοράνε φούστες ‘ ‘ και αυτός ο άνθρωπος γύρισε και είπε στον πρόεδρο του Κάστορα παρασύρθηκα. Δεν παρασύρθηκε έτσι του είπαν να πει όπως είπαν και τους προπονητές και όπως βάλανε τα παιδάκια κάτω να χειροκροτούν σε κάθε κουβέντα που έλεγε ο  ‘ ‘ισχυρός άντρας ‘ ‘ της Καστοριάς όπως τον αποκαλούν τα Μ.Μ.Ε  και οι εφημερίδες της Καστοριάς. ”
   “Αυτά πουν κάνουν αυτοί τα βλέπει ο κόσμος της Καστοριάς και γελάει”
” Γυρνάνε με αυτοκίνητο στολισμένο με το σήμα της Καστοριάς…Τι έχουμε κανένα πανηγύρι…Σοβαρά πράγματα είναι αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα της Καστοριάς…Αυτή είναι η Καστοριά; Τα βλέπει ο κόσμος και γελάει.”
Κλείνοντας ο Τεχνικός Διευθυντής του Κάστορα τη συνέντευξη τύπου ενημέρωσε για τις κινήσεις που γίνονται στην ομάδα του Κάστορα ενόψει της νέας σεζόν.
Αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών: Χατζάρας Ραφαήλ (λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων), Τέγος (έφυγε στη Γερμανία), Αναγνώστου, Αβραμίδης, Τσιλιγκίρης (ήταν φοιτητές στην πόλη της Καστοριάς), Παντελίδης, Τάντσης, Καραμήτρος, Λέκκος, Σαββίδης Γιάννης, Κοκοβίδης (λογικά θα αποχωρήσει).
Μεταγραφές ποδοσφαιριστών: Καλύβας Χρήστος, Ιωαννίδης Γιάννης, Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, Μπακιρτζής Βαγγέλης, Πατσιόπουλος Γιάννης, Κράτσιος Χρήστος και Μπορόζης Θάνος.

Έκανε το  “μπαμ” ο Κάστορας με τον Θάνο Μπορόζη
Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Κάστορα με την απόκτηση του αριστεροπόδαρου νεαρού άσσου Θάνου Μπορόζη που αγωνιζόταν πέρυσι με τη φανέλα της Καστοριάς. Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή που θα λύσει τα χέρια του Τσούκλη σε πολλές θέσεις, καθώς ο Μπορόζης είναι πραγματικά ένα πολυεργαλείο παίζοντας σε πολλές θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως αριστερό μπακ, χαφ ακόμη και στον κεντρικό άξονα. Οι μεταγραφές του Κάστορα δεν σταματούν εδώ καθώς σκοπός της Διοίκησης είναι να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, αλλά που θα αξίζουν και θα μπορούν να σταθούν στη Γ ‘ Εθνική.

Τη Δευτέρα η πρώτη συνάντηση του Κάστορα
Τη Δευτέρα στις 18:00 μμ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Κάστορα στο γήπεδο της ομάδος, παρουσία όλων των νέων αποκτημάτων αλλά και των περσινών ποδοσφαιριστών που θα συνεχίσουν και φέτος να φορούν τη φανέλα των  ”Βυσσινί” στη νέα απαιτητική  Γ ‘Εθνική.
Για τους Ορίζοντες
Ευάγγελος Νούλας

Σχόλια