Ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η Θύελλα Φιλώτα

 
Την Δευτέρα 29-7-13 πραγματοποιήθηκε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της ομάδος η πρώτη προπόνηση της Θύελλας Φιλώτα.




Το κλίμα ήταν άριστο και η διάθεση για δουλειά από τους ποδοσφαιριστές ξεχείλιζε σε όλη την διάρκεια της προπόνησης. Προηγήθηκε ομιλία από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ηλιάδη Κώστα ο οποίος στάθηκε στην ομάδα που δημιουργήθηκε και στους στόχους της νέας χρονιάς.







 Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο προπονητής της ομάδας Νταμπίζας Στέλιος.
Αφού εξήρε την ποιότητα του ρόστερ τόνισε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και το πόσο σημαντικό είναι αυτή η ποιότητα να συνδυαστεί με στοιχεία όπως η αυτοπεποίθηση το πάθος το κίνητρο και η θέληση για σωστό πειθαρχημένο ποδόσφαιρο σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.





 Στη συνέχεια τόνισε κάποια σημαντικά σημεία που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ομάδος. Κλείνοντας αναφέρθηκε στο όραμα της ομάδας για παρουσία την επόμενη χρόνια στη Γ’ Εθνική και για το πόσο σημαντικό είναι αυτό αν υλοποιηθεί.



Χαρακτηριστικά τόνισε ότι από σήμερα αν όλα πάνε καλά γράφουμε ιστορία.
Το 1° φιλικό της ομάδας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο ΑΡΔΑΣΣΑΣ στο γήπεδο του Φιλώτα στις 18:30.

Το Δ.Σ.
Θύελλας Φιλώτα


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.