Ο Προβίδας στην Κοζάνη (βίντεο)



2013-14 Ο Γιάννης Προβίδας στην ΚοζάνηΟ έμπειρος επιθετικός Γιάννης Προβίδας είναι η τρίτη μεταγραφική κίνηση της Κοζάνης στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα ώστε αυτή να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής 2013-14.

Ο 38χρονος Γιάννης Προβίδας έχει ένα από τα «βαρύτερα» βιογραφικά της νέας Γ’ Εθνικής καθώς έχει παίξει συνολικά σε 394 παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών (117 στην Α’ Εθνική, 177 στην Β’ και 100 στην Γ’), έχοντας σημειώσει συνολικά 97 γκολ (20 στην Α’, 54 στη Β’ και 23 στη Γ’).
Ο Γιάννης Προβίδας είναι γεννημένος στις 19-11-1975, κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας και ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο την σαιζόν 1992-93 στην Λάρισα στην Α’ Εθνική.
Ο Προβίδας αγωνίστηκε στους «βυσσινί» για 7 σαιζόν (4 στην Α’ Εθνική και 3 στη Β’ Εθνική), ενώ στη συνέχεια έπαιξε για 3 σαιζόν στη Βέροια (σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική).

Στη συνέχεια ο Προβίδας αγωνίστηκε σε Αθηναϊκό (Β’), Προοδευτική (Α’), Κέρκυρα (Β’), Πανηλειακό (Β’), ΠΑΣ Γιάννενα (Γ’), Καστοριά (Β’), Δόξα Δράμας (Γ’), Βύζαντα Μεγάρων (Γ’), Αγιο Δημήτριο (Β΄), Ασπρόπυργο (Δ’ και Γ’) και Εορδαϊκό 2007 (Γ’).
Τις τελευταίες δύο σαιζόν ο Προβίδας αγωνίστηκε στον Πυργετό Λάρισας στη Δ’ Εθνική.
Η διοίκηση της Κοζάνης καλωσορίζει τον Γιάννη Προβίδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

Σχόλια

  1. Ανανεωση η Κοζανη ......Αντε καιμε τον Σαραβακο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε Θύρα 4, ζηλέψαμε την ανανέωση του ΠΑΟΚ με τους Γκαρσία, Λίνο και Κατσουράνη. Αντε και με τον Κούδα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ... Που επαιζε ο Προβιδας ρε συ τα τελευταια δυο χρονια ? σε καποιο Πυργετο .. χαχαχαχχα κι επειδη επαιξε πριν καμια 15αρια χρονια στην Α Εθνικη εξακολουθει να ειναι καλος παικτης ? 39 ειναι μεγαλεεεεε...και για να πιασεις τον ΠΑΟΚ στο στομα σου να το ξεπλυνεις καλα με ποτασα .Γι αυτο δεν θα κανετε ποτε χαιρι εκει στην Κοζάνη ασνασερ Γ Και Δ Εθνική θα ειστε μια ζωη πουθεναδες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. milaei k o paok gia pou8enades???xaxaxaxaxaxa..eiste asteioi eseis oi mpaoktzides!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.