Πρώτη για Κάστορα!-Σταύρος Μπαχαδέρογλου: "Τελεία και παύλα στην κόντρα με την Καστοριά" (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Α.Ο. Κάστωρ παρουσία της διοίκησης, του προπονητή, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της ομάδας.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κάστορα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και με στόχο την παραμονή στην κατηγορία."Κρατήθηκε ο βασικός κορμός της ομάδας και έγιναν 4-5 επιλεγμένες μεταγραφές", τόνισε ο κ. Μπαχαδέρογλου και έκλεισε λέγοντας πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Ο κ. Μπαχαδέρογλου αναφέρθηκε και στην κόντρα Καστοριάς-Κάστορα λέγοντας χαρακτηριστικά:


"Τα λόγια λέγονται και πρέπει να τα παίρνει ο αέρας και δεν πρέπει να λέγονται καν, αλλά δεν μπορείς να κλείσεις το στόμα κανενός, αρκεί να μη θίγονται υπολήψεις. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για μένα. Τελεία και παύλα στην κόντρα αυτή, το είπα και στους συνεργάτες μου. Δεν υπάρχει κόντρα για μένα, ο καθένας θα κοιτάξει την ομάδα του."

Δηλώσεις στην πρώτη του Κάστορα έκαναν ο προπονητής, κ. Τσούκλης, ο νεοαποκτηθής ποδοσφαιριστής, Θάνος Μπορόζης και από την παλιά φρουρά ο Φάνης Μίνος, οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:                                   















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δημήτρης Νατσούλης

Σχόλια