ΕΠΣ Κοζάνης: Αποφάσεις για τα Πρωταθλήματα Υποδομής

 Στη συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων που μετέχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομής συζητήθηκαν και ανακοινώθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις όσον αφορά τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν 2013-2014 :


α) Οι ηλικίες των πρωταθλημάτων κατά τμήμα έχουν ως εξής :
Παιδικό : γεννηθ. 1999-2000
Προπαιδικό : γεννηθ. 2001-2002
Τζούνιορ : γεννηθ. 2003-2004 (στο μισό γήπεδο)
Μίνι : γεννηθ. 2005 και μετά (στο μισό γήπεδο)

β) Πριν από κάθε αγώνα οποιουδήποτε τμήματος το κάθε σωματείο θα καταβάλει στο διαιτητή το ποσό των 10 ευρώ .

γ) Στο Παιδικό και στο Προπαιδικό πρωτάθλημα δε θα μπορούν να συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές χωρίς δελτίο αθλητικής ιδιότητας .
Στα Τζούνιορ και μόνο μέχρι το Δεκέμβριο του 2013 θα μπορούν να συμμετάσχουν και με πιστοποιητικά γέννησης με φωτογραφία σφραγισμένη από το Δήμο .
Στα Μίνι θα μπορούν να συμμετάσχουν και με πιστοποιητικά γέννησης με φωτογραφία σφραγισμένη από το Δήμο καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος .

δ) Τα σωματεία που διοργανώνουν διάφορα τουρνουά ποδοσφαίρου καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους θα προσκομίζουν έγκαιρα στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης αίτηση για έγκριση από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.
ε) Τα σωματεία θα πρέπει να προσέρχονται έγκαιρα πριν από κάθε αγώνα και να προσκομίζουν τα δελτία των αθλητών τους μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη στο διαιτητή .
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από 21 σωματεία (σε σύνολο 28) της δύναμης της Ε.Π.Σ. Κοζάνης που συμμετείχαν την προηγούμενη περίοδο (2012-2013) στα πρωταθλήματα υποδομής με 74 τμήματα (σε σύνολο 93).

Σχόλια