Δυνατό φιλικό αγώνα έκλεισε η Καστοριά με την Π.Α.Ε. Καλλιθέα!

Σπουδαίο φιλικό αγώνα έκλεισε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς με αντίπαλο την Π.Α.Ε. Καλλιθέα! Η φιλική αναμέτρηση ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς.
 Αυτό το φιλικό θα είναι ένα από τα δυνατά τεστ των “Γουναράδων” εν όψει Γ' Εθνικής. Το ρόστερ της Καστοριάς μέχρι στιγμής αποτελείται από είκοσι δύο (22) ποδοσφαιριστές και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.


Η διοίκηση της Καστοριάς, όμως, δε θέλει να σταματήσει εκεί και θα κάνει προσπάθειες να “κλείσει” και άλλες φιλικές αναμετρήσεις με εξίσου δυνατές ομάδες.

Η Καλλιθέα τερμάτισε 13η στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας με 50 βαθμούς (12 νίκες, 14 ισοπαλίες και 14 ήττες).

Στη Βασιλειάδα η βασική προετοιμασία της Καλλιθέας!
Παράλληλα, η Καλλιθέα -για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του Νομού Καστοριάς, αυτό του “Εθνικού” Βασιλειάδας!

Τέλος, η διοίκηση του “Εθνικού”, εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα την προετοιμασία της Π.Α.Ε. Καλλιθέα στο γήπεδο του. Αναλυτικά:

“Σας γνωστοποιούμε πως, για ακόμα μια χρονιά, μετά από άλλες δυο που έχουν προηγηθεί, η διοίκηση της Καλλιθέας Αθήνας (Β΄Εθνική), δείχνει την εμπιστοσύνη της στο ξενοδοχείο SURINO του κ. Παντελίδη (Κλεισούρα) και στο γήπεδο της Βασιλειάδας για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Με τον τρόπο αυτό προβάλετε η περιοχή της Καστοριάς καθώς και δίνεται η ευκαιρία για δυνατά φιλικά με τις ομάδες του τόπου, και αυτό γιατί είναι το μοναδικό γήπεδο σε όλο τον νομό που δίδεται εδώ και χρόνια για καλοκαιρινή προετοιμασία επαγγελματικών ομάδων από τα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.”

Επιμέλεια: Δ. Νατσούλης 
 antennes.gr

Σχόλια