Μόνο άνοδο βλέπει ο Εορδαϊκός - το ρόστερ της ομάδας μέχρι τώρα

IMG_0615
Με πολλά όνειρα και ελπίδες που φτάνουν στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία, ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του ο Εορδαϊκός.
Την Κυριακή έγινε στα αποδυτήρια του γηπέδου η πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά και από την Δευτέρα οι παίκτες μπήκαν στα βάσανα.


Πρέπει να σημειωθεί ότι τα αποδυτήρια μετά από πολλά χρόνια έχουν βαφτεί και παρουσιάζουν μια αξιοπρεπή εικόνα, ενώ αναμένεται το γήπεδο να συνδεθεί (επιτέλους) και με τη τηλεθέρμανση.
Προπονητής στην ομάδα παρέμεινε ο Κώστας Τσαγκαλίδης (θα έχει συνεργάτη το Γιάννη Συμεωνίδη) ενώ στην ομάδα ήρθαν έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου.


Τσαγκαλίδης- Συμεωνίδης
Τσαγκαλίδης- Συμεωνίδης


Πιο συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί (οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί λένε οι άνθρωποι της ομάδας) οι : Γιώργος Μαυροματίδης μεσοεπιθετικός από τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας, Γιώργος Κωνσταντινίδης μέσος από την ίδια ομάδα όπως επίσης και ο Χρήστος Σερσέμης μεσοαμυντικός.
Ηχηρή ήταν και η 4η μεταγραφή για τον Εορδαϊκό που ένταξε στη δύναμη του το Θόδωρο Πακάλτση μεσοαμυντικό με θητεία σε πολλές ομάδας Α΄ και Β΄ Εθνικής.

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Αφοί Κοντογουλίδη (ενώ αρχικά όλα έδειχναν ότι θα μείνουν, τελικά με σύμφωνη και ομόφωνη απόφαση της διοίκησης έμειναν ελεύθεροι) που οδεύουν για το Φιλώτα, ο Γιώργος Ιωαννίδης που επίσης πήγε στο Φιλώτα, Κυριάκος Πουλασικίδης που πήγε στο Καρυοχώρι, Γιάννης Βερίκοκος του Δημ. και Νικολαϊδης Δ. που πήγαν στην Άρδασσα, Τσάκαλος Νικόλαος, Ντάφος Κωνσταντίνος,

Πακάλτσης, Μαυροματίδης- Σερσέμης
Πακάλτσης, Μαυροματίδης- Σερσέμης


Το ρόστερ του Εορδαϊκού μέχρι στιγμής:
1ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣΙΩΑΝΝΗΣ
2ΚΑΡΑΠΑΚΛΙΔΗΣΜΙΧΑΗΛ
3ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4ΑΔΑΜΙΔΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
5ΛΙΑΜΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
6ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
7ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣΗΛΙΑΣ
8ΑΚΡΙΤΙΔΗΣΑΚΡΙΤΑΣ
9ΑΚΡΙΤΙΔΗΣΠΑΥΛΟΣ
10ΜΠΟΥΡΑΚΗΣΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
11ΣΕΡΣΕΜΗΣΧΡΗΣΤΟΣ
12ΠΑΚΑΛΤΣΗΣΘΟΔΩΡΟΣ
13ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣΓΙΩΡΓΟΣ
14ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΓΙΩΡΓΟΣ
15ΔΟΥΦΑΣΦΩΤΙΟΣ
16ΒΕΡΥΚΟΚΟΣΙΩΑΝΝΗΣ
17ΧΑΪΤΙΔΗΣΠΑΥΛΟΣ
18ΔΑΛΚΕΡΑΝΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
19ΝΙΚΚΟΥΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
20ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣΜΑΡΚΟΣ
21ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
22ΙΤΣΚΟΣΑΓΓΕΛΟΣ
23ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣΜΑΚΗΣ

Ο φίλαθλος κόσμος του Εορδαϊκού θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση της ομάδας   παρακολουθώντας την στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει κόντρα στην ομάδα των Γιαννιτσών,  το Σάββατο στις 6 το απόγευμα.”


Αποκτήθηκε και ο Γιάννης Τσιφλίδης 

Ένας παίκτης που μπορεί με την εμπειρία του να βοηθήσει και αυτός την προσπάθεια του Εορδαϊκού, συμφώνησε την Δευτέρα. Πρόκειται για το Γιάννη Τσιλφίδη που έχει παίξει παλιότερα σε Εορδαϊκό, Άρδασσα και ο οποίος από την προπόνηση της Τρίτης θα είναι κανονικά παρών.

Από εκεί και μετά από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας ενώ η ομάδα θα αποκτήσει σίγουρα πλέον ένα τερματοφύλακα, βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα επιθετικό που αν αποκτηθεί θα ενισχύσει στα μέγιστα την ομάδα και ίσως ακόμα ένα παίκτη στα άκρα.

e-ptolemeos.gr
 

Σχόλια