Φιλική νίκη της Αναγέννησης επί της Ακρινής με 1-0

Μετά από ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Πτολεμαΐδα η Αναγέννηση κέρδισε 1-0 τον Απόλλων Ακρινής σε φιλική αναμέτρηση.
Οι 2 ομάδες φάνηκαν κουρασμένες από την προετοιμασία και όσο και να ήθελαν να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο και θέαμα δεν μπορούσαν.

Η Αναγέννηση που έπαιξε με 2 διαφορετικές σχεδόν 11άδες έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα αφού έχει πολλά νέα πρόσωπα, ενώ περιμένει και την «ξένη» βοήθεια κυρίως στην άμυνα (μάλλον θα αποκτηθεί ο Σκοπιανός με Βουλγαρικό διαβατήριο που δοκιμάζεται, αφού ο έτερος Σκοπιανός έχε διαβατήριο με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η Αναγέννηση του έδειξε την πόρτα, προς τιμήν της).
Από την άλλη ο Απόλλων με νέο προπονητή το Χάρη Βοριαζίδη και με αρκετά νέα πρόσωπα και αυτή έδειξε ότι θα είναι υπολογίσιμη και φυσικά δεν θα κινδυνέψει όπως πέρσι.
Ένα πρόβλημα ίσως έχει στη θέση του τερματοφύλακα αφού μετά την αποχώρηση του Αμπατζίδη έχει μείνει με 2 νεαρούς.

Φάσεις- γκολ
Στο 25ο σουτ του Πεχλιβανίδη πέρασε άουτ και την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Θεοδουλίδη στο 39ο.
Στο 40ο σουτ του Σαμαρά μπλόκαρε ο Πατουλίδης και στο 45ο κόρνερ Σαλονικίδη κεφαλιά Φωτιάδη άουτ.
Στην επανάληψη ωραία προσπάθεια και σουτ Φωτιάδη απέκρουσε δύσκολα ο Κηπουρίδης και στο 66ο φάουλ Σαμαρά πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 73ο ο Σαμαράς μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Χατσίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0.
Στο 83ο σουτ του Μυλωνά δεν βρήκε στόχο και στο 90ο ο Ποζίδης ολομόναχος σούταρε άουτ.


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Μπερμπερίδης (46ο Κηπουρίδης), Βουγιούκας Γ. (46ο Νικολάου), Βασιλειάδης, Μπαλτζής (46ο Παρλάνης), Βουγιούκας Β. (46Ο Ποζίδης), Σαμαράς, Ρισβάνης (46ο Τσολάκης), Γιαλαμίδης (820 Τσάκαλος), Θεοδουλίδης (46ο Φαχαντίδης), Γκέκας (46ο Δηνοβίτσης), Δημητριάδης (46ο Μυλωνάς).

Απόλλων Ακρινής: Πατουλίδης (46ο Θωμαίδης), Κιβρακίδης (65ο Πουτογλίδης), Τσνακτσίδης(69ο Χατσίδης), Κουτσώνας (58ο Κατίδης), Βοριαζίδης Γ., Αποστολίδης (70ο Τσαβδαρίδης), Θαλαλαίος, Φωτιάδης, Σαλονικίδης (73ο Καζαντσίδης), Βοριαζίδης Χ. (58ο Καρσλιάς), Πεχλιβανίδης (46ο Κυρικλίδης).

Θεόφιλος Ηλιάδης για το e-ptolemeos


Σχόλια