Αναγέννηση Πτολεμαϊδας - Απόλλων Ακρινής 1-0

Το πρώτο παιχνίδι που έκανε η Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαϊδας ήταν στο πλαίσιο των φιλικών σχέσεων με την ομάδα του Απόλλωνα Ακρινής. Δυστυχώς ξεκίνησε με κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα που δεν τιμάνε καθόλου τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της πόλης και ειδικά με το δημοτικό στάδιο.
 Στον αγωνιστικό τομέα δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο για τις δυνατότητες που έχουν οι δύο ομάδες και κάποιες σημαντικές ελλείψεις και των δύο φάνηκε να επηρεάζουν την απόδοσή τους. Η ομάδα της Ακρινής είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά η Αναγέννηση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Σαμαράς. Είναι εμφανή τα σημάδια κούρασης και για τις δύο ομάδες.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Μπερμπερίδης (46ο Κηπουρίδης), Βουγιούκας Γ. (46ο Νικολάου), Βασιλειάδης, Μπαλτζής (46ο Παρλάνης), Βουγιούκας Β. (46Ο Ποζίδης), Σαμαράς, Ρισβάνης (46ο Τσολάκης), Γιαλαμίδης (820 Τσάκαλος), Θεοδουλίδης (46ο Φαχαντίδης), Γκέκας (46ο Δηνοβίτσης), Δημητριάδης (46ο Μυλωνάς).

Απόλλων Ακρινής: Πατουλίδης (46ο Θωμαίδης), Κιβρακίδης (65ο Πουτογλίδης), Τσνακτσίδης(69ο Χατσίδης), Κουτσώνας (58ο Κατίδης), Βοριαζίδης Γ., Αποστολίδης (70ο Τσαβδαρίδης), Θαλαλαίος, Φωτιάδης, Σαλονικίδης (73ο Καζαντσίδης), Βοριαζίδης Χ. (58ο Καρσλιάς), Πεχλιβανίδης (46ο Κυρικλίδης).

Σχόλια