Δυνατό φιλικό τεστ για το Μακεδονικό - Μακεδονικός Κοζάνης – Παναθηναϊκός Κ20 1-3 (φωτο)

 Άφησε θετικά μηνύματα παρά την ήττα 
 Την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού (Κ20), αντιμετώπισε σήμερα στο γήπεδο του Βατερού ο Μακεδονικός Κοζάνης του Γιώργου Παπακώστα, σε ένα παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Για τον Κοζανίτικο σύλλογο ήταν το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά, κόντρα βέβαια σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Αθηναϊκή ομάδα του Σπύρου Μαραγκού που νίκησε με 3-1.
Επί της ουσίας ήταν η πρώτη «πρόβα» για τον Μακεδονικό εν όψει του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης, που θα ξεκινήσει στα μισά του επόμενου μήνα .
 Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς για όποια συμπεράσματα , αλλά οι κυανόλευκοι είχαν  αρκετά θετικά στοιχεία και μπορεί να επενδύσουν σε αυτά στη συνέχεια.  Εντοπίστηκαν βέβαια και  αδυναμίες κάτι που για τον έμπειρο τεχνικό του Μακεδονικού ήταν ως έναν μεγάλο  βαθμό φυσιολογικό.

Ο τεχνικός του Μακεδονικού κ. Γιώργος Παπακώστας στις δηλώσεις του έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την ομάδα του
«Θέλουμε ακόμη χρόνο για να παίξουμε καλύτερα ομαδικά Ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα ανταγωνιστική, αξιοσέβαστη στους αντιπάλους , ένα σύνολο δυνατό που θα παίζει καλό  ποδόσφαιρο. 
Υπάρχει διάθεση και πάθος απ' όλα τα παιδιά όμως θέλουμε δουλειά ακόμη.»

Φάσεις και γκολ
Στο 5’ κοντινό πλασέ του Χαλκιαδάκη 1-0
Στο 12’ φάουλ Πελέκα λίγο έξω.
Στο 26’ αδύναμο πλασέ ο Νικολάου, απομακρύνει ο Κότσαρης.
Στο 37’ σέντρα του Νιούμαν κεφαλιά του Μαλντίν, λίγο έξω.
Στο 39’ δυνατό σουτ του Μαρθιανού, αποκρούει ο Λαμπίρης.
Στο 51’ σουτ του Αγγελόπουλου Γ. αποκρούει ο Βαρυτιμίδης.
Στο 55’ διπλή απόκρουση του βαρυτιμίδη σε σουτ του Νιούμαν.
Στο 58’ πλασέ του Νιούμαν μέσα από τη μικρή περιοχή και 0-2 για τους νέους του Παναθηναϊκού.
Στο 67’ σουτ του Ζαφειράκη οριζόντιο δοκάρι.   
Στο 71’ κάθετη μπαλιά του Πιλικίδη Στ. στο Σέχι, αυτός πλασάρει ο Γκέκας αποκρούει η μπάλα φτάνει στο Ζαχαριάδη κι από κοντά με ψύχραιμο πλασέ μειώνει σε 1-2.
Στο 80’ κόρνερ του Τσαμπούρη η μπάλα μετά από κόντρες η μπάλα φτάνει στο Ζιαζιά, από ένα μετρό πιάνει το σουτ για να αποκρούσει ενστικτωδώς με τα πόδια ο Γκέκας.
Στο 85’ ο Ζαχαριάδης θα κερδίσει τη μονομαχία, θα προσπαθήσει να πλασάρει τον Γκέκα, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απομακρύνει έγκαιρα.
Στο 87’ ο Αγγελόπουλος  Β. με  σουτ από κοντά  γράφει το 3-1.
Στο 91’ σουτ του Αγγελόπουλου Β. αποκρούει ο Κρικέλης.

Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Εθνικού Βατερού για την φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου στο οποίο διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.


Μακεδονικός  Κοζάνης (Γιώργος Παπακώστας): Λαμπίρης, Παπαδημητρίου, Αντωνόπουλος Γρ., Πιλικίδης Στ., Νικολάου, Ευθυμιάδης, Ζιαζιάς, Αργυρόπουλος, Πελέκας, Σέχι, Πιλικίδης Α.
 Έπαιξαν και οι:Βαρυτιμίδης, Κρικέλης, Τσαμπούρης,  Τσατσόπουλος ,Πάτσιος, Ζαχαριάδης



Παναθηναϊκός Κ20 (Σπύρος Μαραγκός – Βαγγέλης Σάμιος): Κότσαρης, Ξηρός, Τριανταφυλλόπουλος, Αρναούτογλου, Αγγελόπουλος Β. Αγγελόπουλος Γ. Νιούμαν, Μαλτίν, Ζαφειράκης, Χαλκιαδάκης, Μιρθιανός
Έπαιξαν και οι:Γκέκας, Γεροκωνσταντής, Τζανουλίνος, Αθανασόπουλος.



Διαιτητής: Ζούγρας Διονύσης

Βοηθοί: Σουλίδης Στράτος, Σουλίδης Διονύσης 


φωτο του φιλικού αγώνα εδώ 

Σχόλια