Παναθηναικος Κ20 - Δόξα Ροδιανής 10-2 (Ρεπορτάζ) Βίντεο



Στο πρώτο τους φιλικό για τη φετινή σεζόν οι Νέοι του Παναθηναϊκού σκόραραν κατά βούληση κόντρα στην Δόξα Ροδιάνης αλλά ακόμα θέλουν δουλειά για να δέσουν ως σύνολο.

   Εντυπωσιακοί και καταιγιστικοί ήταν οι Νέοι του Παναθηναϊκού στο πρώτο τους φιλικό στο Βελβεντό Κοζάνης καθώς στο παιχνίδι που διεξήχθη την Τρίτη στην Ροδιανή  επικράτησαν της Δόξας Ροδιάνης με 10-2 αλλά έδειξαν ότι ακόμα θέλουν δουλειά για να δέσουν ως σύνολο.


Οι πράσινοι στο πρώτο τους φετινό φιλικό μετά από είκοσι μέρες προετοιμασίας θα μπορούσαμε να πούμε ότι "ξεμπούκωσαν" από τις συνεχείς προπονήσεις και με τον Χαλκιαδάκη να πετυχαίνει πέντε γκολ δεν άφησαν περιθώρια αντίστασης στον αντίπαλο τους.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 5' με τον Ζαφειράκη και στο 17' ο Τσόκρης έκανε το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Χαλκιαδάκης στο 29' ενώ ο Γεροκωσταντής πέτυχε το 4-0. Το ημίχρονο έκλεισε με την Δόξα Ροδιάνης να μειώνει σε 4-1 με τον Τζέλλο.

Έξι γκολ στο δεύτερο μέρος

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος στο 46' ο Χαλκιαδάκης πέτυχε το 5-1 ενώ στο 55' ο φορ των πράσινων διαμόρφωσε το 6-1. Ο Τζέλλος και πάλι μείωσε στο 65' σε 6-2 αλλά το γκολ του Νιούμαν στο 75' και του Γιώργου Αγγελόπουλου στο 80' έκαναν το 8-2.

Το τελικό 10-2 διαμορφώθηκε από δυο γκολ του Χαλκιαδάκη στο 85' και στο 88'.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Ξηρός, Τζανουλίνος, Αρναούτογλου, Μυρθιανός, Μαλντίν, Αγγελόπουλος Β', Αγγελόπουλος Γ', Ζαφειράκης, Χαλκιαδάκης, Τσόκρης

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Κότσαρης, Αθανασόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Γεροκωσταντής και Νιούμαν και δεν έπαιξε καθόλου ο Μπαμίχα που έχει ανεβάσει ρυθμούς, ακολουθεί ένα σημαντικό μέρος των προπονήσεων αλλά δεν είναι έτοιμος.

Δόξα Ροδιάνης: Αρίδας, Κωτουλας, Δαβάνης, Καλαμπούκας Μ', Καψούρης, Ράπτης, Ζάμπακας, Χρυσοστομίδης, Τζέλλος μ Νάννος, Βαλαής.

Αγωνίστηκαν και οι Τσαρδακλίδης, Παναγιωτελίδης, Νάννος, Σαββίδης, Χλιαράς, Στάθης, Τότσκας, Σκέτας Λ', Σκέτας Σ', Καλαμπούκας Β', Μάστορας, Ρουσιάδης, Μαργαρίτης, Καλημέρης.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης η Δόξα Ροδιάννης δεξιώθηκε τον Παναθηναϊκό ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν στο επίκεντρο με τους φίλους του Τριφυλλιού να ζητάνε αυτόγραφα και μια φωτογραφία από τον Αργεντινό.

Την Πέμπτη 8/8 στις 6 το απόγευμα  στο γήπεδο του Βατερού ο Παναθηναικός δίνει δεύτερο φιλικό παιχνιδι με την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης 




Σχόλια