Με αισιοδοξία ξεκινά ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης

Μέσα σε κλίμα ευχάριστο και αισιόδοξο ξεκινά  η νέα αγωνιστική χρονιά για τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ. Ήδη την εβδομάδα που μας πέρασε οι περισσότεροι αθλητές μας προετοιμάστηκαν με εντατικούς ρυθμούς υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου προπονητή κ. Παπασάβογλου Σωκράτη που είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Κοζάνη.
Την επόμενη εβδομάδα τρεις αθλητές μας με συνοδό την κ. Τσιάρα Κατερίνα , που από φέτος αναλαμβάνει την προπόνηση των μικρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, θα μεταβούν στην Πάτρα όπου θα πάρουν μέρος στο προπονητικό καμπ που διοργανώνει ο τοπικός Αναγεννησιακός με έμπειρους προπονητές.


Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00μ.μ. θα γίνει συνάντηση των γονέων όπου θα ενημερωθούν για τη φετινή αναβαθμισμένη λειτουργία του συλλόγου μας που κλείνοντας μια εξαετία συνεχούς και δυναμικής παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και όχι μόνο, περνά σε μια νέα φάση πιο ουσιαστικής και στοχευμένης    λειτουργίας που ευελπιστούμε να φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο κυρίως και στην μαζικότερη συμμετοχή των μικρών ηλικιών σε ένα άθλημα που κατατάσσεται στα πιο δημοφιλή και αναπτυσσόμενα παγκοσμίως. Φέτος ο σύλλογός μας θα λειτουργεί καθημερινά με τμήματα εκμάθησης, βετεράνων, αρχαρίων και φυσικά αγωνιστικά. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα στη φιλόξενη αίθουσα του 8ου (πρώην Πειραματικού) γυμνασίου Κοζάνης.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά υγεία και γρήγορα να βρούμε το βηματισμό μας σαν πρόσωπα και σαν κοινωνία.  


Σχόλια