Διήμερο αλληλεγγύης και εθελοντισμού στην Εράτυρα Τίμησαν την Τατιάνα Κάτανου (φωτο - βίντεο)




Τη μνήμη της αδικοχαμένης, Τατιάνας Κάτανου, τίμησαν το Σάββατο στην Εράτυρα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της περιοχής προκειμένου να παρακολουθήσουν το φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα των ομάδων γυναικών του ΠΑΟΚ Κοζάνης και του ΑΟ Τρικάλων.

Η διήμερη εκδήλωση ήταν μια   ιδέα - πρόταση  του πατέρα της Τατιάνας, Αντώνη Κάτανου που οι φορείς και οι συντοπίτες του την αγκάλιασαν.
Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ Κοζάνης και ΑΟ Τρικάλων καθώς και Λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης.
Η δεύτερη ημέρα ήταν αφιερωμένη  στην αιμοδοσία την 26η κατά σειρά του Σ.Ε.Α. Κοζάνης.
 Η Τατιάνα υπήρξε αθλήτρια του ΠΑΟΚ Κοζάνης, με τον αγώνα να αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής από τις συναθλήτριές της, που αποδέχτηκαν την πρόταση των συλλόγων της Εράτυρας, προκειμένου να συμμετέχουν στο Διήμερο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού που διοργανώθηκε.
Στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα, συγκεντρώθηκαν χρήματα τα οποία δόθηκαν για ενίσχυση στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Πρόεδρος του οποίου, κ. Γιαννόπουλος,  βρέθηκε στην Εράτυρα προκειμένου να υποστηρίξει αυτή την πρωτοβουλία.
Ο πατέρας της Τατιάνας κ. Αντώνης Κάτανος ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τον φόρο τιμής της μνήμης της κόρης του και τόνισε πως η Τατιάνα ήταν χαμογελαστό παιδί και δεν της αρμόζει μνημόσυνο παρά μόνο γιορτή. Δεν λυπόμαστε …. την γιορτάζουμε … με το χαμόγελο, με τον αθλητισμό αι με τον εθελοντισμό… !!!
 Στο διήμερο αλληλεγγύης και εθελοντισμού συμμετείχαν οι σύλλογοι της περιοχής, σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών και φυσικά εκατοντάδες πολίτες.


ο κ. Γιαννόπουλος (πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού) δίνει μια ζωγραφιά ενός δεκάχρονου παιδιού στον πατέρα της Τατιάνας, κ. Αντώνη Κάτανο, καθώς και το μετάλλιο ζωής 





Λαμπαδηδρομία των Αιμοδοτών Κοζάνης 













ο έπαινος που δόθηκε στον Αθλητικό Σύλλογο Αναγέννησης Εράτυρας από τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του παιδιού κ. Γιαννόπουλο   

ΑΟ Τρικάλων 

Σχόλια