Δυνατά μεταγραφικά χτυπήματα του Μακεδονικού

Γιώργος Μπέμπης 
Γύρισε σπίτι του ο Μπέμπης ...!!!
Δίδυμη  μεταγραφική ενίσχυση !!!!

Mε συντονισμένες κινήσεις και χωρίς τυμπανοκρουσίες ο Μακεδονικός προχώρησε σε τρεις σπουδαίες μεταγραφές οι οποίες θα δώσουν πολλές λύσεις στον προπονητή Γιώργο Παπακώστα 

Έπειτα από δύο σεζόν μακριά  ο 19χρονος Γιώργος Μπέμπης επιστρέφει στην ομάδα, που έκανε τα πρώτα  ποδοσφαιρικά του βήματα , τον Μακεδονικό Κοζάνης ! 





Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της Κοζάνης και υπήρξε μήλον της έριδος αρκετών ομάδων .  Επιθυμία του ποδοσφαιριστή ήταν να ξαναφορέσει την φανέλα με το σήμα του Μακεδονικού στο στήθος με αποτέλεσμα σήμερα(Κυριακή ) να δώσουν τα χέρια  με την διοίκηση του συλλόγου. Ο Μακεδονικός προσθέτει στην μηχανή του ένα πολύτιμο γρανάζι ,που θα δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή  Γιώργο Παπακώστα.




Δίδυμη  μεταγραφική ενίσχυση !!!! 
Παύλος Κωνσταντινίδης 
Δημήτρης Κωνσταντινίδης 
Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Μακεδονικού συνεχίστηκε με την απόκτηση άλλων δύο  19χρονων ποδοσφαιριστών που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Νάουσας. Πρόκειται  για τα δίδυμα αδέρφια Παύλο και Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι ο Δημήτρης(μεσοεπιθετικός ) κι ο Παύλος(σέντερ φορ ) εδώ και τέσσερις εβδομάδες είχαν ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα της Νάουσας. Οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ Νάουσας και Μακεδονικού και ύστερα από τις πολύ θετικές εισηγήσεις του κυρίου Αργυρίου προπονητή της Νάουσας στον προπονητή του Μακεδονικού κ Παπακώστα για την αξία των δύο νεαρών που έρχονται στην πόλη της Κοζάνης λόγων σπουδών , οδήγησαν την διοίκηση της ομάδας στην απόκτησή τους.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.