Μακεδονικός Κοζάνης – Αγιασμός

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης του Μακεδονικού Κοζάνης, προπονητών,  πολλών γονιών, φίλων και φυσικά όλων των επίδοξων ποδοσφαιριστών της ακαδημίας και των δύο αγωνιστικών ομάδων, τελέσθηκε χθες  το απόγευμα ο αγιασμός των κυανόλευκων στο στρατιωτικό γήπεδο, για την υγεία και  καλή τύχη της οικογένειας του Μακεδονικού καθώς και για την καλή αγωνιστική χρονιά των τμημάτων του.  


Ο πατήρ Βαγγέλης  μετά την  τέλεση   του  αγιασμού ευχήθηκε μία καλή και επιτυχημένη σεζόν, δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.

Μετά τον Αγιασμό οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο αγωνιστικών ομάδων του Μακεδονικού. 
Ο αγώνας έληξε με νίκη της ομάδας του Μακεδονικού έναντι αυτής της Κοζάνης 2004,που ήταν όμως μικρής σημασίας, αφού πραγματικοί νικητές ήταν όλα τα παιδιά, δείχνοντας σε όλους εμάς, την αγάπη και την συναδελφικότητα, το ήθος και την ανωτερότητα που πρέπει να έχει κάποιος για να λέγεται, αλλά και να είναι πραγματικός νικητής.

Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί τους γονείς που για πρώτη φορά έφεραν τα παιδιά τους στην οικογένειά του Μακεδονικού και του εμπιστεύονται τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα των παιδιών τους καθώς κι όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια τον εμπιστεύονται συνεχίζοντας να είναι ακούραστα κοντά του!!!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά … με επιτυχίες

μα πάνω απ’ όλα το πολυτιμότερο αγαθό όλων την υγεία!  




φωτο του Αγιασμού εδώ

Σχόλια