Έλατος Ελάτης - ΑΣ Βελβεντό 1-1 (φωτο - Βίντεο)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης μεταξύ των ομάδων της Ελάτης και του Βελβεντού, που διεξήχθη  στο γήπεδο του Τρανοβάλτου το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.
Η -τυπικά- γηπεδούχος ομάδα του Έλατου Ελάτης, με τον ενθουσιασμό και το  πάθος της νεοφώτιστης στην κατηγορία, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πέτυχε γκολ στο 29΄ με τον Κώστα Αντωνόπουλο, που μετά από χαμηλή σέντρα από δεξιά με δυναμική προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, και δημιούργησε 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες  για να σκοράρει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βελβεντού ισορρόπησε το παιχνίδι, "προειδοποίησε" στο 59΄ με γκολ που ακυρώθηκε -σωστά- για χέρι επιθετικού της και ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα (63’) με τον Ευθύμη Μπαλάνη, με πανομοιότυπο τρόπο που είχε σκοράρει και η ομάδα της Ελάτης.
 Με καλύτερη ψυχολογία οι παίκτες του Βελβεντού  το επόμενο 20λεπτο δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την πλήρη ανατροπή, χωρίς να τα καταφέρουν.
Αντίθετα η ομάδα της Ελάτης, παρότι είχε μείνει από το 83΄ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, έκανε στο τελευταίο πεντάλεπτο την ύστατη προσπάθεια για το δεύτερο γκολ, χάνοντας δυο μεγάλες ευκαιρίες.




Πολύ καλή η διαιτησία των Κουτσώνα – Διαμαντή – Λαμπριανίδη.



Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr     

Σχόλια