Γ' Εθνική: Κοζάνη - Κάστωρ 0-0 - Σκόνταψε η Κοζάνη

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται ο Κάστορας για την Κοζάνη που για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένων και των δύο περυσινών στη Δ” Εθνική) παίρνει το ισόπαλο αποτέλεσμα από τους ερυθρόλευκους.

Η Κοζάνη δεν ικανοποίησε τους αρκετούς φιλάθλους της που ήρθαν να της συμπαρασταθούν στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι.


Χωρίς φαντασία στο παιχνίδι τους οι ερυθρόλευκοι δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις, απώλεσαν τους δύο βαθμούς και τώρα χρειάζεται να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας.

Ο Κάστορας ήρθε με σκοπό να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό και τα κατάφερε σχετικά εύκολα αφού δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους ερυθρόλευκους.

Με σφιχτή αμυντική γραμμή και πολυπρόσωπο κέντρο οι Καστοριανοί δεν άφησαν την Κοζάνη να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε, ενώ επιθετικά οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 20′ σουτ από κοντά του Καλύβα απέκρουσε σωτήρια ο Κοκκινίδης, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα.

Στο 25′ δυνατό σουτ του Τραυλού, ο Ταφαρλής από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27′ σουτ του Τζώτζη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30′ ψηλοκρεμαστό φάουλ του Ταφαρλή απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοσμίδης.

Στο 32′ απόκρουση του Κοκκινίδη κατέληξε στον Γκούρλια που από πλάγια δεξιά έστειλε τη μπάλα προς την εστία αλλά ο Καραμπατζάκης απέκρουσε σωτήρια με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.

Στο 44′ κόρνερ του Τσούκλη, αμαρκάριστος ο Μπακιρτζής έπιασε από κοντά την κεφαλιά αλλά ο Κοκκινίδης απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη ήταν καλύτερη απ” ότι στο πρώτο αλλά δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Κοσμίδη.

Ο Κάστορας συνέχισε με το ίδιο πλάνο παιχνιδιού και τελικά πήρε δίκαια τον ένα βαθμό.

Στο 58′ συνδυασμός της Κοζάνης και σέντρα του Μπουλγκουρίδη δεν πρόλαβε από κοντά ο Προβίδας.

Στο 60′ γύρισμα του Χαματάϊ στον Ταφαρλή που έπιασε καλό σουτ το οποίο απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο Κοσμίδης.

Στο 82′ κάθετη πάσα του Βασιλίεβιτς στον Μπουλγκουρίδη, αυτός έβγαλε τη σέντρα, ο Ταφαρλής σε πολύ καλή θέση έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 88′ μπαλιά του Βασιλίεβιτς στον Μπουλγκουρίδη πλάγια μέσα στην περιοχή, αυτός επιχείρησε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Μήνου αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο παρά τις διαμαρτυρίες της Κοζάνης.

Στο 92′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να «κλέψουν» το παιχνίδι όταν ο Καλύβας έκανε ωραία κίνηση, έπιασε το γυριστό πλασέ, με τη μπάλα να περνάει σύριζα άουτ.



Κοζάνη (Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Μαλούτας (68′ Βασιλίεβιτς), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (74′ Πιπινίκας), Μπουλγκουρίδης, Προβίδας, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (59′ Γ. Τσικόπουλος).



Κάστωρ(Τσούκλης): Κοσμίδης, Γκούρλιας, Τράντας, Μπακιρτζής, Μήνος, Τσούκλης, Τάσσιος (55′ Μπορώζης), Μηλιάτης (73′ Ιωαννίδης), Γ. Αντωνιάδης, Καλύβας, Τζώτζης (82′ Δηνάδης).




Διαιτητής: Τζοφώλης (Τρικάλων).

Βοηθοί: Μανάσης (Τρικάλων), Τζάνης (Τρικάλων).




Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.