Αναγέννηση Λιβαδερού – Δόξα Ροδιανής 1-3

Με το δεξί μπήκε η Δόξα Ροδιανής καθώς σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην πολύ δύσκολη έδρα του Λιβαδερού, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, κερδίζοντας την τοπική Αναγέννηση με σκορ 1-3.


 Η ομάδα της Ροδιανής μπήκε κάπως φοβισμένη και αγχωμένη στο γήπεδο. Η τοπική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε  σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ροδιανής Θέμης Αρίδας, παρόλο που έπαιξε τραυματίας, έκανε σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν!!!!
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, άλλαξαν  τα πράγματα, καθώς η Ροδιανή ανέβασε την απόδοση της και  νωρίς - νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ, με ηγέτη τον  Κώστα Νάννο  ο οποίος στο 50'  με ατομική προσπάθεια, θα μπει  στην περιοχή του Λιβαδερού και θα πλασάρει γράφοντας το 0-1 ανεβάζοντας και την ψυχολογία των συμπαικτών του.
Εκπληκτική ευκαιρία στο 60' για το 0-2 σε τετ α τετ του Νίκου Τζέλλου
,ο οποίος θα πλασάρει από ιδανική θέση, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
 Η Ροδιανή συνεχίζει να πιέζει και πάλι ο Κώστας Νάννος στο 65' με εξαιρετική ατομική προσπάθεια θα περάσει όποιον βρει στο δρόμο του και θα πλασάρει γράφοντας το 0-2 δείχνοντας να καθαρίζει το ματς.
Στο 75' όμως η ομάδα του Λιβαδερού θα κερδίσει πέναλτι, θα μειώσει σε 1-2.
Και φτάνουμε στο 80' όπου ο νεοεισελθών Αχιλλέας Δαμιανίδης, θα πραγματοποιήσει εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή θα βγάλει σέντρα-ασίστ στον Τζέλλο που με κεφαλιά θα γράψει το τελικό 1-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλοξενουμένων.
Πρέπει να πούμε, ότι απο τους φιλοξενούμενους δεν υστέρησε κανείς, και τα έδωσαν όλα για τη νίκη και το πέτυχαν!!!

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μαλιούρα, Διαμαντή Δ., Λαζαρίδη Ι.

Αναγέννηση Λιβαδερού:


Δόξα Ροδιανής : Αρίδας, Κεντεποζίδης, Καψούρης (Δαμιανίδης), Νάννος, Κερασιώτης, Χλιαράς, Παναγιωτελίδης, Νάννος, Παλημάρκος, Χρυσοστομίδης, Τζέλλος. 

Σχόλια