Α’ ΕΠΣΚ Τιτάν Σερβίων-Α.Ε. Περδίκκα 1-3

Α.Ε. Περδίκκα
Άτυχος στο β΄ μέρος ο Τιτάν, έμεινε σε άλλο ένα παιχνίδι χωρίς βαθμό. Ο Περδίκκας προηγήθηκε στο πρώτο μέρος και το κράτησε. Στο 15΄ ο Αποστόλου απέκρουσε σωτήρια διαδοχικά σουτ των Παρασκευά, Παλάσκα, στο 27΄ ο Πολιτίδης με σουτ από πλάγια και στο 32΄ ο Νταλάκας με δυνατό σουτ, έκαναν το 0-2.
Στο 42΄ και 53΄ κεφαλιές από καλή θέση των Θώμου, Χρυσικού αντίστοιχα, έφυγαν πάνω από το δοκάρι, στο 64΄ κόρνερ του Θώμου και ο Μπάρα με σουτ, μείωσε. Στο 78΄ ατομική προσπάθεια του Ν.Ι. Νιζάμη και πλασέ ελάχιστα άουτ, στο 82΄ σουτ του Μπάρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 92΄ ο Ζαχαριάδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας (1-3).   

Τιτάν Σερβίων (Ντέμος): Βαρταλάμης, Θεοδωρίδης (56΄ Μπάκανος), Ν.Γ. Νιζάμης, ΑΝΤΑΡΑΣ, Χρυσικός, Σαλτσίδης, Παρασκευάς (48΄ Σιάμηνος), ΘΩΜΟΣ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΑ, Παλάσκας (56΄ Ν.Ι. Νιζάμης).

Α.Ε. Περδίκκα (Κατακαλίδης): Αποστόλου, ΑΛ. ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ, Π. Τσιντός, Λιάπτσης, Γ. Αρσενίδης, ΧΡ. ΤΣΙΝΤΟΣ, Νταλάκας (75΄ Σιώκλης), ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ, Βλάχος, Πεϊνούδης (65΄ Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (55΄ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ).

Διαιτητής: Κουτσώνας

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Κουντουράκης

Σχόλια