Θεσπρωτός - Κοζάνη 2-1 (Βίντεο )


Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2013-14 η Κοζάνη που υπέκυψε στην Ηγουμενίτσα στον τοπικό Θεσπρωτό με σκορ 2-1.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν θετικοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να μεταφράσουν την καλή απόδοση σε κάποιο γκολ, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Χαματάϊ και Βασιλίεβιτς.


Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της Κοζάνης έπεσε, με τον Θεσπρωτό να παίρνει την πρωτοβουλία χωρίς όμως να δημιουργούνται πολλές επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του νεαρού Κοκκινίδη που σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε έκανε δύο καλές επεμβάσεις.

Στο 65′ η Κοζάνη έχασε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και ο έμπειρος Αλέκος Μπούρμπος με σκαφτό σουτ από μακριά «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Κοζάνης, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια η Κοζάνη προσπάθησε να αντιδράσει και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80′ μετά από ωραίο συνδυασμό Στεργιόπουλου - Πιπινίκα και σουτ του Δημήτρη Μπουλγκουρίδη από πλάγια θέση.

Κι ενώ η ψυχολογία έδειχνε να γυρνά με το μέρος των ερυθρόλευκων οι γηπεδούχοι σημείωσαν το νικητήριο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα (84′) με τον Δημήτρη Παππά μετά από κόρνερ και σύγχυση στα καρέ της Κοζάνης.

Στο 89′ ο Πιπινίκας έχασε μία σχετικά καλή ευκαιρία να δώσει τουλάχιστον τον έναν βαθμό στην Κοζάνη.

Θεσπρωτός (Χατζηπέτρου): Πάντος, Σταυρίδης, Μπάρκας, Μητσέλος (86′ Κατσέλης), Βαρτζιώτης, Μηνάς, Δ. Παππάς (88′ Παπαθανασίου), Σιάννης, Ντόκος, Βλάχος (54′ Σ. Παππάς), Μπούρμπος.

Κοζάνη (Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Μαλούτας (71′ Μπουλγκουρίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (71′ Πιπινίκας), Βασιλίεβιτς (52′ Ντεμιράϊ), Προβίδας, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Τόμπρος (Κέρκυρας).

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Βλάσσης (Κέρκυρας).



Σχόλια

  1. Ειδα το βιντεο και ειναι αδικο να τα ριχνουν ολα στον τερματοφυλακα ...εγω ειδα και μια αμυνα να ειναι αλλου για αλλου .. και στο πρωτο γκολ που κανεις δε πεφτει επανω στον Μπουρμπο πριν κρεμασει τον Κοκκινιδη , αλλα και στο δευτερο γκολ που οι επιθετικοι του Θεσπρωτου παιζουν βολει στην περιοχη μας.. Κανεις δεν σχολιασε την αμυνα..ευκολο θυμα ο τερματοφυλακας που εκανε δυο τρεις σωτηριες επεμβασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.