Α’ ΕΠΣΚ Εορδαϊκός-Αναγέννηση Εράτυρας 2-1

 
Τον Βασίλης Βικιάρη  τίμησε  ο Εορδα'ι'κός για την προσφορά του στο σύλλογο σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με πρωταθλήματα στη Γ' και καλές πορείες στη Β' εθνική!!!
Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Εορδαϊκός, σε ένα συναρπαστικό αγώνα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πολύ άγχος, έχασαν τον Μαυροματίδη λόγω τραυματισμού στο ημίχρονο, αλλά τα κατάφεραν, η Αναγέννηση του Βασίλη Βικιάρη (βραβεύτηκε από τη διοίκηση των γηπεδούχων πριν από το ματς) έχασε ευκαιρίες, αλλά έμεινε χωρίς βαθμό. Στο 56΄ σέντρα του Συμεωνίδη και ο Σουγιουλτζής με σουτ το 1-0, στο επόμενο λεπτό φάουλ του Κίλη, ο Περπερίδης δε συγκράτησε την μπάλα και ο Μήλιος ισοφάρισε. Στο 76΄ σουτ του Προσκυνητόπουλου και με κεφαλιά ο Χαϊτίδης το 2-1. Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Κίλης (7΄), Ακριτίδης (8΄), Συμεωνίδης (18΄), Λαζαρίδης (37΄), Ζαρκοδήμος (64΄, 69΄), Δαλκερανίδης (66΄), στο 65΄ κεφαλιά του Π. Τσαγκαλίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης):  Περπερίδης, Προσκυνητόπουλος, Πακάλτσης, Ακριτίδης Α., Τσαγκαλίδης Π., Σερσέμης (83’  Νίκου), Σουγιουλτζής, Συμεωνίδης, Μπουράκης (65’ Τσαγκαλίδης Η.), Χαϊτίδης, Μαυροματίδης (46’  Δαλκερανίδης).

Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Ζαρκοδήμος Γ., Μούστα, Ζαρκοδήμος Κ., Μπαλαμπάνης, Φιλιππίδης Βλ., Τσίτσαρης (75’  Γκαραγκούνης), Κίλης, Τσιόρκας, Μήλιος, Λαζαρίδης, Φιλιππίδης Μ.( 79’  Καραμίκα).

Ο προπονητής μας Βασίλης Βικιάρης τιμάτε από τον Εορδα'ι'κό για την προσφορά του σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με πρωταθλήματα στη Γ' και καλές πορείες στη Β' εθνική!!!

Διαιτητής: Ζούγρας

Βοηθοί: Μπισούκης, Κουτζιακουτζίδης

Σχόλια