Β’ ΕΠΣΚ Κοζάνη 2004 - ΑΟ Τρανοβάλτου 1-1 (φωτο - βίντεο)

Άξιζε τη νίκη η Κοζάνη 2004
Πήρε τον πρώτο του βαθμό το Τρανόβαλτο 
 Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Κοζάνη 2004  και την ομάδα του Τρανόβαλτου. Οι νεαροί παίκτες του Θόδωρου Μανδραβέλη ήταν  ανώτεροι των αντιπάλων τους, στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού , δημιούργησαν περισσότερες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Ιωαννίδη, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Η απειρία των νεαρών παικτών της Κοζάνης 2004  από τη μία και η αστοχία στην τελική προσπάθεια από την άλλη στάθηκαν εμπόδιο στο να πάρουν τους τρεις βαθμούς.  
Η ομάδα του Τρανόβαλτου σαφώς πιο έμπειρη, έπαιξε καλά το ρόλο των αντεπιθέσεων και σε μια απ αυτές κατάφερε να προηγηθεί  στο 7΄με ωραία κεφαλιά του Ντανάτσας , ύστερα από σέντρα του Δανάτσα.
Παρά το γεγονός όμως ότι η Κοζάνη 2004 βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ πήρε τα ηνία του αγώνα πίεσε τους αντιπάλους της για την ισοφάριση δημιούργησε ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να καταφέρει να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.
 Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα πιο πολύ είχαν καθολική υπεροχή κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 54΄με τον Παπανικολάου κι έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουν και τη νίκη . Οι φιλοξενούμενοι  παίζοντας με αμυντικούς προσανατολισμούς ήταν επικίνδυνοι τις λίγες φορές που βρέθηκαν μπροστά .

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2’ φάουλ του Ξανθόπουλου μέσα στην περιοχή, κεφαλιά από ένα μέτρο του Παπαστάμκου, άουτ.
Στο 7’ σέντρα από τα δεξιά του Δανάτσα μέσα στη μικρή περιοχή, κεφαλιά του Ντανάτσα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 32’ σουτ Παπανικολάου, λίγο έξω.
Στο 36’ κόρνερ Παπανικολάου, κεφαλιά του Γκούμα από ένα μέτρο γλείφει το κάθετο δοκάρι.
Στο 41’ κεφαλιά του Καραμήτρου από κοντά άουτ.
Στο 49’ Κουνάβας στον Χαρισίου, δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Ιωαννίδης.
Στο 54’ η εστία του Τρανοβάλτου κυριολεκτικά βομβαρδίζεται με τα αλλεπάλληλα σουτ Ράπτη, Χαρισίου, Νάνου να αποκρούονται πότε από τον τερματοφύλακα και πότε από αμυντικούς, τελικά η μπάλα θα φτάσει στον Παπανικολάου που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 64’ μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη 2004 να προηγηθεί, όταν ο Χαρισίου εντελώς μόνος πλασάρει επάνω στον Ιωαννίδης.
Στο 77’ ο Δανάτσας θα δώσει στο Λάμπρου, αυτός θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
Στο 81’ ωραίο φάουλ του Νάνου, λίγο έξω.

Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης): Τσατσόπουλος, Ζιαζιάς, Παπαδημητρίου, Παπαστάμκος, Γκούμας, Ξανθόπουλος, Καραθανάσης (46’ Κουνάβας), Ράπτης, Νάνος, Χαρισίου, Παπανικολάου (74’ Αντωνιάδης).

ΑΟ Τρανοβάλτου: Ιωαννίδης, Γκούμας, Γκουτζομήτρος, Πελέκας, Κοζικόπουλος, Γκρανόπουλος, Λάμπρου, Νακόπουλος (65’ Λάμπρος), Ντανάτσας, Δανάτσας, Καραμήτρος.

Διαιτητής: Σωτηριάδης

Βοηθοί: Μπέλτσου, Παπαδημητρίου 

φωτο του αγώνα εδώ 



fcmakedonikos.gr

Σχόλια