ΑΕ Κοζάνης – ΑΕΠ Καραγιαννίων 3-0 (φωτο - βίντεο)

Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπυ με τα Καραγιάννια παρουσία πολλών φιλάθλων στο Στρατιωτικό Γήπεδο.
Οι κιτρινόμαυροι, χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης όπως την πρώτη αγωνιστική στην Νεάπολη, πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία πάντα υπολογίσιμη ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν να φοβούνται η μία την άλλη και να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου.
Λίγες ήταν οι καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να παίζουν σφιχτά και να μην ικανοποιούν τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Στο 20' μπάσιμο και σουτ από πλάγια θέση του Θεοδωρίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραλίγκας.
Στο 21' από κόρνερ του Σαββούδη η μπάλα στρώθηκε στον Αλεξανδρή που από καλή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.
Στο 25' καλό σουτ του Παπαθεοδώρου μπλόκαρε δύσκολα ο Ζηνόβιος.
Στο 29' σουτ του Σακαλή από καλή θέση πέρασε ψηλά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε περισσότερο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πιο πρόθυμες να ανοιχτούν, αλλά να δείχνουν ισοδύναμες.
Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο 74' ήταν καθοριστικό καθώς οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά για να ισοφαρίσουν με αποτέλεσμα να δεχτούν άλλα δύο γκολ στην κόντρα και το σκορ να πάρει διαστάσεις που δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην γενική εικόνα του παιχνιδιού.
Η ΑΕΚ πάντως έδειξε πολύ ικανή στα τελειώματα και πήρε μία σημαντική νίκη που θα βοηθήσει ψυχολογικά στην προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα του Μάκη Μαλούτα να τερματίσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Στο 60' δυνατό φάουλ του Μετικάνου απέκρουσε σωτήρια με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Καραλίγκας.
Στο 74' μακρινό φάουλ του Τσολακίδη, ο Ζερβανταρίδης προσπάθησε να αποκρούσει, η μπάλα κατέληξε στον Χρήστο Καραγεώργο κι αυτός από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ απέναντι στην ομάδα με την οποία πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.
Στο 80' αντεπίθεση της ΑΕΚ, ο Καραγεώργος έστρωσε στον Τσολακίδη που από καλή θέση δεν έπιασε καλά το σουτ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 84' νέα αντεπίθεση της ΑΕΚ, με τον νεαρό Παπαθεοδώρου να κάνει κούρσα 60 μέτρων με τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή να δίνει έτοιμο γκολ στον Χάρη Σακαλή που με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 87' και πάλι στην κόντρα, ο Πουλατσόγλου έβγαλε μπροστά τον Αμπατζίδη που μπήκε από αριστερά και έδωσε την ασσίστ στον Καραγεώργο που από κοντά έκανε το τελικό 3-0.
 

Α.Ε. Κοζάνης  (Μαλούτας): Καραλίγκας, Σαλονικίδης (75' Μαυρόπουλος), Ντούκα, Παπαντωνίου, Σαριόγλου, Πουλατσόγλου, Σακαλής, Παπαθεοδώρου, Παπαϊωάννου (78' Αμπατζίδης), Καραγεώργος, Σκρέκας (68' Τσολακίδης).
 

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων (Β. Παπαδόπουλος): Ζηνόβιος, Σαββούδης, Αντάμης (88' Παπακωνσταντίνου), Ζερβανταρίδης, Αλεξανδρής, Τσίλης, Παυλίδης (55' Πάτσιος), Βάλλας (75' Κούκτζα), Μελισσινός, Μετικάνος, Θεοδωρίδης.


 
Διαιτητής: Καρατέρπος.
Βοηθοί: Κουτζιακουτζίδης, Κωνσταντινίδης

φωτο του αγώνα εδώ 



aekozanis.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.