Αναγέννηση Εράτυρας – Τιτάν Σερβίων 3-1

Δεύτερη αγωνιστική και οι δύο ομάδες έδειξαν πως αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό.

Η γηπεδούχος Εράτυρα μπήκε πολύ μουδιασμένη στον αγώνα, ίσως απ το άγχος της πρεμιέρας μπροστά στους φιλάθλους της, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 75ο λεπτό για γυρίσει υπέρ της το σκορ!


Οι φιλοξενούμενοι του Τιτάν Σερβίων παρουσίασαν ένα νεανικό σύνολο που έπαιξε με πάθος και έδειξε πως δε θα ναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Οι παίχτες του Τιτάν μπήκαν συγκεντρωμένοι και αιφνιδίασαν ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6′ ενώ είχαν και άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο.

Από την έναρξη του αγώνα το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στους φιλοξενούμενους όπου είχαν χαμένο τετ α τετ με τον Παρασκευά και γκολ με τον Σαλτσίδη. Το γκολ ξύπνησε απότομα τους γηπεδούχους και μέχρι το τέλους του ημιχρόνου δεν απειλήθηκαν ενώ προσπαθώντας να βρουν ρυθμό ισοφάρισαν στο 28′ και είχαν καλές ευκαιρίες να γυρίσουν το ματς με τον Λαζαρίδη να έχει συμμετοχή σε πολλές απ αυτές. Η φάση του ημιχρόνου ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Λαζαρίδης και ενώ αρχικά ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, μετά από παρέμβαση του πρώτου βοηθού άλλαξε την απόφαση σε φάουλ πάνω στη γραμμή της περιοχής, δοκάρι είχε ο Φιλιππίδης Μαυρίκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα και μόνο όταν άλλαξε το σκορ προσπάθησαν να απειλήσουν με τις προσπάθειες κυρίως του Παλάσχα. Η Εράτυρα φάνηκε ψύχραιμη και γυρνώντας με υπομονή τη μπάλα έκανε ένα δοκάρι με το Χόρχε Τσίτσαρη και αρκετές καλές ευκαιρίες να πετύχει από νωρίς την ανατροπή. Η είσοδος του Καραμίκα έδωσε πιο πολλές λύσεις και ο παίχτης δύο ασίστ!
Το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο σε ένα παιχνίδι αρκετά καλό για δεύτερη αγωνιστική και σ αυτό συνέβαλαν και οι διαιτητές. Ο Σουλίδης ήταν άριστος όπως και οι βοηθοί Μπαλιάκας και Γάτσου.

0-1 στο 6′  εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και τραγικό λάθος της άμυνας, σέντρα από αριστερά με τον Σαλτσίδη να πλασάρει μόνος με την εστία και να ανοίγει το σκορ

1-1 στο 28′  σέντρα από δεξιά του Φιλιππίδη Μαυρίκη και κεφαλιά του Γκαραγκούνη προς το τέρμα, ο Κώστας Ζαρκοδήμος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή ισοφάρισε

2-1 στο 75′ σέντρα από αριστερά του Καραμίκα και ο Τσίτσαρης με διαγώνια κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος των διχτυών

3-1 στο 85′ πάσα από δεξιά του Τσίτσαρη στον Καραμίκα μέσα στην περιοχή και στρώσιμο πίσω στο Φιλιππίδη Μαυρίκη, με αριστερό κεραυνό έκλεισε το σκορ.

Αναγέννηση Εράτυρας(Βικιάρης): Ζαρκοδήμος Γ., Κίλλης(85′ Τσιμόπουλος), Τσιόρκας, ΜΟΥΣΤΑ, Φιλιππίδης Βλ., ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, Γκαραγκούνης(60′ ΚΑΡΑΜΙΚΑΣ), ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Μ., ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ Κ.

Τιτάν Σερβίων ( Ντέμος) ΖΙΩΓΑΣ, Μπάκανος, Νιζάμης, Αντάρας, Χρυσικός, ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(63′ Λαζαρίδης), Θώμος, Χρυσοστομίδης, Θεοδωρίδης, ΠΑΛΑΣΧΑΣ(85′ Μερόλι)

eratyrafc.gr

Σχόλια