Ακαδημία Σιάτιστας – Βέρμιο Καρυοχωρίου 3-1

Η Ακαδημία πήρε αυτό που ήθελε, το συγκρότημα του Β. Παπαρίζου έδειξε το καλό πρόσωπο στο Α' ημιχ. και στο 5' ο Τσακνάκης με σούτ έκανε το 1-0, στο 13, ο Μουστάκας χάνει καλή ευκαιρία, το 2-1 έρχεται στο 22 από τον Κατσίρη με σουτ και ύστερα από το πολύ όμορφο τακουνάκι πάσα του Τσακνάκη, 35' λίγο άουτ από τον Κατσίρη, και στο 36' ήρθε το 2-1 από τον Αμπατζίδη, σκόρ που έκλεισε και το Α' μέρος.



Το ξεκίνημα του Β' μέρους ήταν πολύ κακό για την Ακαδημία, χαμένες ευκαιρίες από το Καρυοχώρι, με τον Δημάκη, το άγχος από την Ακαδημία έφυγε το πολύ ωραίο γκολ του Μουστάκα στο 60 έκανε το 3-1'  και πήρε πάλι μπροστά η Ακαδημία.
 Για άλλη μία φορά υπήρξε τραυματισμός ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας, ο τερματοφύλακας  Διαμαντής  σε μία έξοδο δεν βρήκε την μπάλα έπεσε άτσαλα κάτω και χτύπησε στα πλευρά με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας και μετά στο Μαμάτσειο στην Κοζάνη, όμως τέλος καλό όλα καλά ….


Ακαδημία Σιάτιστας (Παπαρίζος): Διαμαντής (Κουτσώνας), Ηλίας (Γκούγκας),  Γράβας, Ντέρος, Κάστιας (Δόλλας), Τσιαούσης, Μουστάκας, Κατσίρης Τ. Κατσίρης Α. Τσακνάκης, Μπούρτζος.


Βέρμιο Καρυοχωρίου:Κιοσκερίδης, Ταϊγανίδης, Χαραλαμπίδης, Πιριτζάους, Ρωσσίδης, Χαραλαμπίδης Α. Σελένικ, Πανάκης, Χαραλαμπίδης Δ. Αμπατζίδης.




Διαιτητής: Λαζόγκα 

Σχόλια