Κένταυρος Πρωτοχωρίου – ΑΕ Κρανιδίων 4-3 ... Γκολ και θέαμα στο Πρωτοχώρι (φωτο-βίντεο)

Πολύ καλό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έγινε στο Πρωτοχώρι μεταξύ του τοπικού Κένταυρου και της ΑΕ Κρανιδίων.
Νικητής αναδείχθηκε ο Κένταυρος με το αγγλικό σκορ  4-3 αφού κατάφερε να ανατρέψει τρεις φορές το εις βάρος του σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας έξυπνα με οργανωμένη άμυνα κι επικίνδυνες αντεπιθέσεις, προηγήθηκαν τρεις φορές στο σκορ (0-1, 1-2, 2-3)αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές κι γνώρισαν την ήτα  στις καθυστερήσεις από το ψυχωμένο Πρωτοχώρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Κρανίδια έπαιζαν με 10 παίκτες από το 44’ λόγω αποβολής του νεαρού Βεσσιλάρη.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία προσφέροντας ωραία θέαμα και αρκετές συγκινήσεις στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Κένταυρος Πρωτοχωρίου και ΑΕ Κρανιδίων με την απόδοσή τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδειξαν ότι θα έχουν στη συνέχεια πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό μαραθώνιο της Β’ κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μπαϊραμίδη. Παράπονα που αιστιάζονται κυρίως στο πέναλτι που ισοφάρισε το Πρωτοχώρι (2-2) αλλά και στην αποβολή του Βεσσιλάρη.

Φιλμ του αγώνα
Το Πρωτοχώρι είχε τις ευκαιρίες και τον έλεγχο του αγώνα να στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά και η ΑΕ Κρανιδίων όποτε έβγαινε στην επίθεση ήταν πολύ επικίνδυνη.
Στο 3’ λάθος της άμυνας του Πρωτοχωρίου κι ο Παρασκευόπουλος Χ. κάνει το 0-1.
Στο 4’ δυνατό σουτ του Παρασκευόπουλου Ν., λίγο έξω.
Στο 9’ ο Σιαπανίδης θα βρει ωραία μέσα στην περιοχή τον Κυριακίδη Δ., που θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Κουρτίδης.
Στο 24’ ο Κυριακίδης Δ. θα δώσει κάθετη στο Σιαπανίδη που θα αποφύγει και τον τερματοφύλακα και θα ισοφαρίσει 1-1.
Στο 38’ ωραίος συνδυασμός Σιαπανίδη – Κυριακίδη, κεφαλιά του Σαμουκατσίδη, άουτ.
Στο 41’ αντεπίθεση της ΑΕ Κρανιδίων με τον Παρασκευόπουλος  Ν. να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Παρασκευόπουλο Χ, κι αυτός με συρτό διαγώνιο  σουτ θα στείλει τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δύχτια για το 1-2.
Στο 44’ ο Κένταυρος θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Τσολάκη θα εκτελέσει εύστοχα ο Σιαπανίδης για να ισοφαρίσει σε 2-2. Στο λεπτό αυτό αποβλήθηκε ο Βεσσιλάρης.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή  και είχαμε δίλεπτη διακοπή του αγώνα.
Στο 55’ ωραίο φάουλ του Αριδά , στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ξανά δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 2-3.
Στο 84’ ο Σιαπανίδης θα βγάλει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Κυριακίδης με πλασέ θα ισοφαρίσει 3-3.
Στο 91’ ολική ανατροπή για το Πρωτοχώρι, όταν ο Σιαπανίδης  θα εκτελέσει κόρνερ σύγχυση στην άμυνα των Κρανιδίων η μπάλα θα φτάσει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή κι ο Μουλάι με δυνατό σουτ θα γράψει το 4-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Κένταυρος Πρωτοχωρίου (Σταθόπουλος): Παρχαρίδης, Σαμουκατσίδης (57’ Παρχαρίδης Γ.), Κυριακίδης Ρ. (77’ Λαβασσάς), Μπούκος Ηλ., Γεωργιάδης, Μουλάι, Μπούκος Αλ. (92’ Θεοδωρίδης), Τσολάκης, Κυριακίδης Δ., Σιαπανίδης, Κατσίκας.

ΑΕ Κρανιδίων (Παπαστάμκος): Κουρτίδης, Δελινιώτης Α.,  Δελινιώτης Δ., Παναγιώτου (46’ Αριδάς), Βασσίλας, Παπαδόπουλος, Καψάλης (37’ α.α. Διαμαντής), Παρασκευόπουλος Χ., Παρασκευόπουλος Ν., Βεσσιλάρης, Παπαδημητρίου (79’ Κωτόλας).

Διαιτητής: Μπαϊραμίδης

Βοηθοί: Ιωαννίδης Β., Μπέλτσου 

φωτο του αγώνα εδώ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.