Στην ΕΠΣ Πιερίας ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης

Αντελήφθη πως όσο έμενε στην Κοζάνη ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης δεν είχε καμιά τύχη κι έχοντας ως ατού το γεγονός ότι είναι ιδιωτικός υπάλληλος εδώ και πολλά χρόνια  σε επιχείρηση που εδρεύει στην Κατερίνη, ζήτησε και πήρε μεταγραφή στην ΕΠΣ Πιερίας.

Ο πρόεδρος της ένωσης Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση αφού είχε τις προϋποθέσεις οπότε και είπε το ναι και η αντίστοιχη ένωση που μεταγράφηκε συμφώνησε και ενημέρωσε την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο Κοεμτζίδης θεωρείται από τους αξιόλογους  διαιτητές της κατηγορίας αλλά τα δυο τελευταία χρόνια λόγω της κόντρας που δημιουργήθηκε με την ΕΠΟ, σφύριξε σε λίγα παιγνίδια.
 Παράδειγμα πέρυσι έπαιξε σε τέσσερεις αγώνες αφού η διαμάχη της ΕΠΣ Κοζάνης με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία έφτασε στα άκρα.
Τώρα στα 34 του χρόνια ελπίζει ότι θα προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού έχει διάθεση και ικανότητες.

Η παρουσίαση του Κοεμτζίδη έγινε το βράδυ της Δευτέρας από τα μέλη της ΕΔ  της ένωσης Μαβίνη και Παπαδημητρίου, οπότε η Πιερία θα έχει πλέον δυο διαιτητές στην φουτμπώλ ( ο άλλος είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης). 

diaititis.gr


Σχόλια

  1. Οταν στην Κοζανη ανεβαινε σπρωχνοντας τις κατηγοριες ηταν καλα.Με την πρωτη δυσκολια εδειξε το ποιος πραγματικα ειναι.Ας καμαρωσουν τωρα καποιοι το ¨δικο¨ τους παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Η ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ..
    1.Η ΕΤΑΙΡΙΑ ALFA ΤΟΥ κ.ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΕΜΤΖΙΔΗΣ ΕΔΡΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΙΛΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΕΕΙ?
    2.ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ!ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ..
    ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ.ΡΕ ΟΧΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ο ανθρωπος σε ποδοσφαιρικο αγωνα δεν τιμωρησε τακλιν στο γονατο ενος ποδοσφαιριστη με σιδερενια εξαταπα!! Σαν να μην εφτανε αυτο δεν εγραψε και τπτ για τον τραυματισμο του παικτη στο φυλο αγωνα! Φυσικα ο παικτης μεταφερθηκε στο νοσοκομειο οπου και εκανε 26 ραματα!!!! Ολα αυτα την σεζον 2009/2010 οπου αυτος ο κυριος και ορισμενοι αλλοι συνεβαλαν τα μεγιστα στην ανοδο των κοιλαραδων της γαλατινης στην Δ' εθνικη. Τους βαζουμε και σφυριζουν κ μετα λεμε γτ δεν ειναι καλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτεινω στην Επς Κοζανης να τον τιμησουν τωρα που φευγει για την προσφορα του στο κοζανιτικο ποδοσφαιρο!Επισης αν θελετε κανα χαρτι να σας υπογραψει ειναι διαθεσιμος αφου υπογραφει τα παντα με κλειστα ματια.Ρε τι κανει ο ανθρωπος για να ανεβει κατηγοριες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.