Το βήμα του ακροατή .... ΕΠΣ Κοζάνης Το πρωτάθλημα αρχίζει !!!!!Πες τη γνώμη σου - Κανε μια ευχή !!!!

Το Σαββατοκύριακο 16-15/9 αρχίζει το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης . Η εκπομπή δίνει "βήμα" στους φιλάθλους για να πουν τη γνώμη τους .... 
Πες τη γνώμη σου ...  Ποιο είναι το φαβορί ?
Νομίζεις ότι  θα είναι συναρπαστικό το πρωτάθλημα με πολλές ομάδες να διεκδικούν την άνοδο αλλά και πολλές να παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό ????
Τα σχόλια θα διαβαστούν και στην εκπομπή της Παρασκευής στις 5 το απόγευμα Ματιές στα σπορ από τους 89 fm . Αυτά που θα περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιευτούν ... 


Σχόλια

  1. Πιστευω οτι θα γινει ενα καλο πρωταθλημα . Οι ομαδες της Πτολεμαιδας ενισχυθηκαν και Εορδαικος και Φουφας για μενα ειναι τα φαβορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο και περισσοτερο ποδοσφαιρο λιγοτερα διαιτητικα λάθη λιγοτερα επεισοδια ...Οι ομαδες ενισχυθηκαν οι περισσοτερες και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. ποιο αδυνατους βλέπω Μαυροπηγη, Ελάτη Σερβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πρωταγωνιστησουν οι ποδοσφαιριστες ολων των ομαδων και οχι οι διαιτητες. Εορδαικος το μεγαλυτερο φαβορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Fetini ekpliksi p Apoolon Akrinis....Eordaikos favori , statheres aksies Foufas, AEP , AEK , Makedonikos, Dynates k fetos Eratyra, belbento,Perdikas ..grifos Elimeia, Anagennisi Ardassa. tha pelepsoun Boio Elati Mayrophgh Servia...Kalo protatlhma xoris traymatismous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o eordaikos tha termatisei protos sthn eps kozanis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oι ομαδες ενισχυθηκαν καλοι παικτες σχεδον παντου . Αυτο που θελω εγω ειναι να χορτασω ποδοσφαιρο χωρις βια και τραυματισμους . Ας βγει ο καλυτερος και πιο τυχερος ... Αρκει αυτος που θα βγει να συνεχισει κιοχι να δηλωσει αδυναμια για την Γ΄Εθνικη ....Δυσκολοι οικονομικα καιροι !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φέετος, αρκετές ομάδες εχουν "δυναμωθεί" θεωρώ ότι θα γίνει ενα πολύ καλό πρωτάθλημα, όπως επίσης πιστεύω ότι θα υπάρχουν εναλλαγές στις πρώτες 5 θέσεις.
    Ο Εορδαϊκός φημολογείται ότι "θα πάρει το πρωτάθλημα, έκανε μεταγραφές καλές και έγινε ομαδάρα και και και" διαφωνώ με τη φημολογία παρακολουθώντας στενά τις μεταγραφές της ομάδας. Δηλαδή τι το τρομερό άλλαξε από πέρυσι? 3 καλές μεταγραφές θα έλεγα εγώ, μπορούν αυτές οι μεταγραφές να φέρουν την πρωτιά στον Εορδαϊκό? ο καθένας μπορεί να βγάλει και διαφορετικό συμπέρασμα.
    Προσωπικά πιστεύω ότι η "βαριά" φανέλα του Εορδαϊκού δεν αρκεί με τα υφιστάμενα δεδομένα διοίκησης της ομάδας και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Στις πρώτες 5 θέσεις θεωρώ ότι θα είναι ο Φούφας η Α.Ε.Π Καραγιαννίων ο Εορδαϊκός η Αναγγένηση και ίσως η Εράτυρα ενώ οι ομάδες που θα κινδυνέψουν να υποβοβαστούν είναι ο Τιτάν Σερβίων, Ελάτη, Μαυροπηγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα θα φανουν στο γηπεδο...αλλο δηλαδη τι μεταγραφες ηθελες ρε ''φιλε''??εχει παιχταραδες η ομαδα..κοντος ψαλμος αλληλουια...

      Διαγραφή
  8. ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΤΣΙΩΚΑΣ:EΦΟΡΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ εγω θα πω μερικα λογια για ολες τις ομαδες.ΑΡΔΑΣΣΑ: αποδυναμωθηκε αισθητα φετος.ακουσα οτι εχει αρκετους νεαρους παικτες.θα παλεψει για τον υποβιβασμο.AEΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΩΝ:κρατησε μερικα βασικα στελεχη.αλλα εχασε τον πρωτο σκορερ.θα ειναι παντος δυνατη ομαδα.ΦΟΥΦΑΣ:καλη ομαδα.ενισχυθηκε στο κεντρο με χατζηρουμπη.δυνατο συνολο.σκληρη εδρα.ΕΛΙΜΕΙΑ:μετρια ομαδα κατα την γνωμη μου.ΔΕΝ με γεμιζει το ματι.πιστευω θα τερματισει στην μεση του πινακα.ΕΡΑΤΥΡΑ: δεν γνωριζω τι ομαδα θα εχει φετος.αν εχει την περσινη θα εχει παρομοια πορεια.εχει κ πολυ καλο προπονητη ( και καλο ανθρωπο ).ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ: φαβορι για το πρωταθλημα.συμφωνα και με τις μεταγραφες.ΠΕΡΔΙΚΑΣ: νεανικη ομαδα απο οσο γνωριζω.τερματισμος στην μεση και κατω πιστευω.ΒΕΛΒΕΝΤΟ:σκληρο καρυδι φετος.μην μας υποτιμησει κανεις.καλες μεταγραφες.ΜΕΙΩΝ?το προβλημα στην επιθεση.ΣΚΛΗΡΗ εδρα.θα τερματισουμε στην πρωτη 4αδα.Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ: πολυ καλη ομαδα.πολυ καλες μεταγραφες.πηρε και τον πρωτο σκορερ φετος.2ο φαβορι για το πρωταθλημα.ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ:αποδυναμωθηκε πολυ φετος.φαβορι για υποβιβασμο.ΑΚΡΙΝΗ: πολυ καλη ομαδα φετος.αρκετες και καλες μεταγραφες.πιστευω θα τερματισει στην πρωτη 5αδα.ΒΟΙΟ:νεωφοτιστη ομαδα.δεν γνωριζω το ροστερ.θα παλεψει για τον υποβιβασμο.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: μετρια ομαδα κατα την γμωμη μου.δεν με γεμιζει το ματι.δεν με τρομαζει.πιστευω θα τερματισει περιπου στην μεση της βαθμολογιας.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ: καλες μεταγραφες για νεοφωτιστη.μην την υποτιμησει κανεις.θα κανει ζημιες.θα σωθει ανετα πιστευω.ΜΑΥΡΟΠΗΓΗ:νεοφωτιστη ομαδα.θα παλεψει για υποβιβασμο.ΕΛΑΤΗ:αλλη νεοφωτιστη.θα παλεψει και αυτην για τον υποβιβασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλη χρονια χωρις τραυματσμους σε ολα τα παιδια...δυναμη και κουραγιο σε προπονητες και παραγοντες...και ολα καλα να πανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγήκε η διαιτησία της 1ης αγωνιστικής και βλέπω πως η νέα γενιά των διαιτητών είναι εδώ ...! για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις. Χρειάζεται όλοι μας να οπλίσουμε την υπομονή μας και την κατανόηση μας για να τελειώσει το πρωτάθλημά μας ομαλά ...να περάσουμε όμορφα τα Σαββατοκύριακά μας. Εξάλλου κανείς δεν είναι τέλειος πρώτα απ' όλα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και έπειτα να κρίνουμε τους άλλους ... εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους διαιτητές, με λιγότερα λάθη στους παλαιότερους ... λιγότερες φωνές στους φιλάθλους ... περισσότερη υπομονή στους παράγοντες, και προπονητές και παίκτες γεμίστε τα Σαββατοκύριακά μας με πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα !

    Φαβορί για την Γ' Εθνική βλέπω τον Εορδαϊκό όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και "οικονομικά" διότι οι καιροί είναι δύσκολοι και είναι λίγοι εκείνοι που μπορούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να ανταποκριθούν σε μεγαλύτερη κατηγορία ... οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα της Πτολεμαΐδας έχουν το κάτι τι τους οικονομικά ...! Εύχομαι εάν ο στόχος τους είναι η άνοδος να το πετύχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχιλλέας Δαμιανίδης παίχτης της Δόξα Ροδιανής. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, Εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλες της κατηγορίες της ΕΠΣ Κοζάνης. Δύσκολοι οικονομικά καιροί πρέπει όσο το δυνατόν ειδικά τα νέα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια επίσης και σε εσένα Γιώργο Κατσίκα για την εκπομπή στην οποία προβάλλεις τον τοπικό αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kali xronia se olous me ygeia... loipon 1 EORDAIKOS 2 FOYFAS 3 AEP 4 PERDIKKAS 5 AKRINH...... TA POLLA LOGIA EINAI FTOXIA AYTOI EINAI H TELIKI BATHMOLOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.