Παρουσίαση χορηγού και προπονητών Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ε. Κοζάνης

Την Κυριακή 15-9-13 στο κέντρο διασκέδασης "Γέφυρα" στην Κοζάνη έγινε η παρουσίαση του βασικού χορηγού και των προπονητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης για την σαιζόν 2013-14.
Παρουσία πολλών παιδιών ηλικίας 5-15 ετών και των γονέων τους το Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης παρουσίασε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Κόσμος" ως τον βασικό χορηγό της Ακαδημίας της ΑΕΚ για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν.


Η διευθύντρια του "Κόσμος" κ. Νατάσα Τζιάτζιου-Γρίβα ζήτησε από τους γονείς της ακαδημίας να στηρίξουν κι αυτοί με τη σειρά τους το Κέντρο Ξένων Γλωσσών που παρέχει ποιοτικές σπουδές στις ξένες γλώσσες για πάρα πολλά χρόνια στην πόλη της Κοζάνης.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και οι προπονητές της Ακαδημίας.

Ο Βασίλης Μαντζώλας θα είναι ο προπονητής του Παιδικού τμήματος (14-15 ετών), ο Σωτήρης Σαμαράς του Προπαιδικού τμήματος (12-13 ετών), ο Μάκης Μαλούτας του τμήματος Τζούνιορ (10-11 ετών) και ο Ηλίας Παπαντωνίου (με τη βοήθεια του Βασίλη Μαντζώλα) θα είναι ο προπονητής των τμημάτων Μίνι (8-9 ετών) και Προμίνι (6-7 ετών).

Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας θα είναι ο Στέργιος Φουρκιώτης που με βοηθό προπονητή τον Γιώργο Ζαχαρία θα είναι επίσης υπεύθυνος και για την αγωνιστική ομάδα των Ελπίδων ΑΕΚ που φέτος θα αγωνιστεί στην Γ' Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Η επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με τους νεαρούς αθλητές να παραλαμβάνουν το καινούργιο αθλητικό υλικό για το οποίο η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Κόσμος".




Σχόλια