Ελπίδες ΑΕΚ - Κεραυνός Πετρανών 1-0 (φωτο)

Σημαντική νίκη πήραν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης απέναντι στον φιλόδοξο Κεραυνό Πετρανών στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Δρεπάνου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.
Οι κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν με διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε ημίχρονο αλλά κατάφεραν να πάρουν τους τρείς βαθμούς απέναντι στον Κεραυνό που διαθέτει κάποιους παίκτες με μακρόχρονη θητεία σε υψηλότερες κατηγορίες. 


Το γκολ της νίκης σημείωσε ο 15χρονος Γιώργος Τσαμπούρης στο 20' με σουτ από το ύψος του πέναλτυ μετά από σέντρα του επίσης 15χρονου Γιάννη Παπαδόπουλου και κεφαλιά-πάσα του 14χρονου Αρνίδη.  


Στο πρώτο μέρος οι Ελπίδες είχαν καλή απόδοση και θα μπορούσαν να "τελειώσουν" το παιχνίδι αν εκμεταλλευόταν τις δύο-τρείς καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι δεν φάνηκαν ιδιαίτερα επιθετικά και άφησαν την πρωτοβουλία τα Πετρανά που διατήρησαν μία ανούσια πίεση.
Οι έμπειροι παίκτες των Ελπίδων στην άμυνα κατάφεραν να "κλειδώσουν" τους φιλοξενούμενους και να κρατήσουν τους τρείς βαθμούς.
Τα Πετρανά έδειξαν να εκνευρίζονται με την πάροδο του χρόνου και το εις βάρος τους αποτέλεσμα και δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι.
Αποτέλεσμα του εκνευρισμού ήταν και η αποβολή του προπονητή τους Σωτήρη Βλάχου στο 60'. 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Φουρκιώτης/Ζαχαρίας)Τσέπουρας, Κουτσουσίμος, Μαλόκου (58' Κυρζόπουλος), Αβραμίδης, Μπακόλας, Κόρδας, Ζιάκας (68' Δεληζήσης), Γ. Παπαδόπουλος, Σταυριανουδάκης, Αρνίδης, Τσαμπούρης (77' Σγούρος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ (Βλάχος)Δάρρας, Μ. Χατζησάββας (27' Τσέκα), Στημονιάρης, Μαργαρίτης, Κεχαόγλου, Σαρβανίδης (40' Τσιαγκμελίδης), Α. Χατζησάββας (33' Τζάτσος), Σωτηρίου, Βάϊος Ψαλλίδας, Χαραλαμπίδης, Ευθ. Ψαλλίδας.

ΔιαιτητέςΚουντουράκης, Φραντζοπούλου, Τζώρτζος. 







φωτο Costas Tsioras
aekozanis.gr

Σχόλια