Ισόπαλο το ντέρμπι - Δόξα Ροδιανής – Αλιάκμων Αιανής 1-1 (φωτο)

Σε ένα ματς που μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, στο γήπεδο της Ροδιανής, η τοπική ΔΟΞΑ και ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ Αιανής, μοιράστηκαν εντυπωσεις, ευκαιριες, γκολ, βαθμούς και κόκκινες κάρτες, με τελικό σκορ 1-1.

Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη πιο πολύ, παρά οι καλές φάσεις και οι ευκαιρίες που ήταν λιγοστές.
Κατά τα αλλά η τοπική ομάδα είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Θόδωρου Αρσενίδη.

Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου βρέθηκε και πίσω στο σκορ, όταν  ο Βαβλιάρας με σουτ εξ επαφής έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 60' ο Νάνος μπήκε στην περιοχή, για να ανατραπεί απο τον Σαραφίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος για να ισοφαρίσει 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Χάθηκαν   και κάποιες άλλες μικροευκαιρίες ,αλλά το αποτέλεσμα άφησε ευχαριστημένες και τις δυο ομάδες.
 Απο το 70' οι δυο ομάδες έπαιζαν με 10 παίχτες, λόγω αποβολής του Γκοντουρά με δεύτερη κίτρινη, για επικίνδυνο παίξιμο, και στην ίδια φάση θα αποβληθεί και ο Τζέλλος, ο οποίος αντέδρασε σε ύβρεις από φίλαθλους των φιλοξενουμένων.

Άριστη η διαιτησία του κ. Σουλίδη με βοηθούς τους κ.κ. Σύκο και Ηλιάδη.

Δόξα Ροδιανής (Δύντσικος): Κωτούλας, Δύντσικος, Δαμιανίδης, Μωυσίδης, Καψούρης, Παναγιωτελίδης, Νάνος, Χλιαράς, Τζέλλος, Χρυσοστομίδης, Κερασιώτης.

Αλιάκμων Αιανής (Αρσενίδης): Σαραφίδης, Γκοντουράς, Βαβλιάρας, Σταθόπουλος, Αραγιάς, Μαρούδης, Καραγιώργος, Καραγιάννης, Δάλλης, Μπούλης, Κοκκώνας, (Τζέλλος).

Σχόλια