Νέα νίκη της Κοζάνης 2004 που εντυπωσιάζει (φωτο)

Κοζάνη 2004 – Απόλλων Αυλών 1-0  

Την πρώτη της νίκη εντός έδρας και την τρίτη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κοζάνη 2004. Οι γηπεδούχοι κατά  διαστήματα απέδωσαν  καλό ποδόσφαιρο  και κατάφεραν  να κερδίσουν  την έμπειρη και δυνατή  ομάδα του Απόλλων Αυλών με σκορ 1-0.

Η  ομάδα του Θόδωρου  Μανδραβέλη ,που είναι μακράν η  πιο νεανική ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα κλέβοντας τις εντυπώσεις  με τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα(αήττητη με τρείς νίκες και τρεις ισοπαλίες σε έξι ματς).  
             
Φάσεις και γκολ    
Στο 8΄σέντρα Παπανικολάου , κεφαλιά από κοντά του Χαρισίου , λίγο έξω.  
Στο 16΄ο Χαρισίου θα βγάλει τετ α τετ τον Γιαννόπουλο που πλασάρει για να αποκρούσει ο Βαισίδης σε κόρνερ.
Στο 22΄ωραίος συνδιασμός  Κουνάβα , Χαρισίου , ο τελευταίος με τακουνάκι θα βρει τον Ζιαζιά που θα περάσει τον τερματοφύλακα αλλά πριν τη στείλει στα δίχτυα οι αμυντικοί θα προλάβουν και θα απομακρύνουν .
Στο 42΄ο Κουνάβας θα δώσει ωραία στον Παπανικολάου  που θα μπει στην περιοχή για να ανατραπει. Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Ράπτης και θα κάνει το 1-0.
Στο 52' ωραίο φάουλ του Τζέλλου , εξίσου όμως ωραία απόκρουση και του Τσατσόπουλου.
Στο 55΄δυνατό σουτ του Παπανικολάου λίγο έξω.
Στο 65΄ο Ράπτης θα βγει μόνος απέναντι από τον Βαισίδη , αλλά θα πλασάρει πάνω από τα δοκάρια.
Στο79΄μόνος ο Χαρισίου θα σουτάρει,άουτ.
Στο 84' σουτ Αντωνιάδη μπλοκάρει ο Βαισίδης.  

 

Κοζάνη 2004 ( Μανδραβέλης)  Τσατσόπουλος, Ζιαζιάς , Παπαδημητρίου, Παπαστάμκος, Κουνάβας , Γκούμας, Ράπτης, Νάννος, (90΄Φωλίνας), Γιαννόπουλος  (79΄Αντωνιάδης) Χαρισίου, Παπανικολάου (70΄Καραθανάσης).  

    

Απόλλων Αυλών: Βαισίδης, Τεληκωστόγλου, Αλά , Τζέλλος, Καραδήμος (58΄Μποζατζής),Βαρτλάμης, Αντωνίου, Παπαδόπουλος, Κουτσιάς (79΄Μπουχάρας), Πλιάτσικας (68΄Σαλτσίδης) Τελιόπουλος .



Ο διαιτητής κ. Σουλίδης απέβαλε μετά το τέλος του παιχνιδιού τον Αντωνίου Βοηθοί: Γκέκα , Παπαδόπουλος .








Σχόλια