Διόσκουροι Κοζάνης – Πρωτέας Γρεβενών 72 – 54

Οι Διόσκουροι επικράτησαν με 72-54 του Πρωτέα για την 2η αγωνιστική δείχνοντας να έχουν ξυπνήσει μετά την σφαλιάρα της πρεμιέρας από την Μελίκη.
 Στο κατάμεστο γήπεδο της Κοζάνης οι κυανόμαυροι έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο για 3 δεκάλεπτα όπου και καθάρισαν το ματς. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Κοζανίτες που έβρισκαν διεξόδους προς το καλάθι από όλες τις θέσεις, ενώ αντιθέτως είχαν κλείσει τα ρολά στην άμυνα,  με το σκορ του δεκαλέπτου να διαμορφώνεται στο 24-10.


Το 2ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με την ίδια ένταση και ρυθμό αφού όποιος και αν έμπαινε αλλαγή έδινε φρεσκάδα και ενέργεια στην ομάδα. Οι περιφερειακοί των Διόσκουρων δεν άφησαν κανένα αμαρκάριστο σουτ την ίδια ώρα που Βλάχος και Γεωργιάδης ξεχνούσαν να αστοχήσουν σε σουτ, και φυσιολογικά ήρθε το 43-22 του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο μην μπορώντας να σταματήσουν τους ψηλούς μας οι Γρεβενιώτες με τον Μίχο να τους φορτώνει το ένα φάουλ μετά το άλλο, το δεκάλεπτο βρήκε τους Κοζανίτες να έχουν δεχθεί μόλις 38 πόντους και η επιθετική συγκομιδή να ανέρχεται στους 66 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο κόουτς Χωλόπουλος δοκίμασε σχήματα με τους 2 έφηβους να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός για εφέτος.
Ο κόσμος ,που για μια ακόμα φορά γέμισε το γήπεδο, στο τέλος χειροκρότησε την ομάδα μας περιμένοντας ανάλογη συνέχεια στους επόμενους αγώνες.


Διόσκουροι Κοζάνης (Χωλόπουλος): Κατσέλας 8, Σισμάνης 0, Βλάχος 19 (2), Μαλούτας  11 (2), Μίχος 10, Τσαμπούρης, Καραγιαννίδης 12 (2), Γεωργιάδης 10, Μπαταούλας 2, Γκλιάνας, Νικολάου.

dioskouroibc.gr

Σχόλια