Παλικαρίσια νίκη του Βοΐου …έκοψε την φόρα του Φούφα

Ακαδημία Βοΐου - Μακεδονικός Φούφα 3-2
Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ακαδημία, έστω και δύσκολα. Αργά «ξύπνησε» ο Μακεδονικός, όταν βρέθηκε να χάνει με 3-0, αλλά απείλησε με ισοφάριση. Στο 30΄ ο Ελευθεριάδης έδωσε στον Παντελή Χάλο, που άνοιξε το σκορ, στο 50΄ σουτ του Τοπάλη στο οριζόντιο δοκάρι, ο Φούφας φωνάζει ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Στο 54΄ κόρνερ του Δονούλη και ο Γιώργος Λαδάς με κεφαλιά το 2-0, στο 59΄ ο Γιάννης Δονούλης με σουτ έξω από την περιοχή, το 3-0.
Στο 68΄ κόρνερ του Τοπάλη και με κεφαλιά ο Θόδωρος Ίτσκος μείωσε, στο 80΄ με διαγώνιο σουτ ο Σαράντης Τοπάλης έκανε το 3-2. Στο 90΄ το σουτ του Ίτσκου βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι για τη διαιτησία του Δεληζήση (Μπαλιάκας, Μπακατάρη).

Ακαδημία Βοΐου: Σαριδάκης, Φιλιόπουλος, Ευγενιάδης, Β. Ζησόπουλος, ΛΑΔΑΣ, ΔΟΝΟΥΛΗΣ, ΠΑΤΟΥΡΙ (89΄ Παπουτσίδης), Ελευθεριάδης (60΄ Αλεξίου), Καλατζής, ΧΑΛΟΣ (73΄ Αραβόπουλος), Χρ. Τουλιόπουλος.


Μακεδονικός Φούφα: Αντωνιάδης, ΙΤΣΚΟΣ, Λεμονής, Λ. Κεσκιλίδης, Θ. Κεσκιλίδης, Πολυχρονίδης (70΄ Λεσάι), Μούκας (60΄ Φαχαντίδης), Μίμης, ΤΟΠΑΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗΣ, Τσακαλίδης (30΄ Γκόλης). 

επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης

Σχόλια