Μοιρασιά στο στρατιωτικό …όλα έγιναν σε δύο λεπτά … (φωτο - βίντεο)

η φάση για την οποία   διαμαρτύρεται 
ο Μακεδονικός για πέναλτι 

Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Ελίμειας 1-1
Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Μακεδονικού Κοζάνης και της Ελίμειας στο Στρατιωτικό γήπεδο . Το τελικό σκορ σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε δύο λεπτά (75'-77'),με τον Μακεδονικό να ανοίγει το σκορ και την Ελίμεια να απαντάει γρήγορα.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με δυνατές  μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες .

Το ρητό φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη ταιριάζει γάντι για την εικόνα των δύο ομάδων στο παιχνίδι .Ωστόσο, ο Μακεδονικός  φανερά  βελτιωμένος ,έμεινε με το… παράπονο ότι θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη.

Ήταν αυτός που είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες ,είχε δοκάρι και διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε σε ανατροπή του Αργυρόπουλου. Στον αντίποδα η Ελίμεια   έδειξε ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα και δεν … μασάει, καθώς κατάφερε ακόμα και όταν ήρθαν τα πολύ δύσκολα, να φύγει με τον βαθμό από το Στρατιωτικό.

το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ σέντρα του Μπέμπη από δεξιά μέσα στη μικρή περιοχή, δεν προλαβαίνει ο Σέχι με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Συνδυασμός Τσικόπουλου – Ανδρονικίδη, σουτ του τελευταίου από πλάγια θέση η μπάλα λίγο έξω.

Στο 30’ μεγάλη ευκαιρία για το Μακεδονικό να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ματούλας εκτέλεσε φάουλ, κεφαλιά του Αργυρόπουλου από ένα μέτρο, άουτ.

Στο 36’ η Ελίμεια απαντάει με τον Πασχαλίδη  να σεντράρει από αριστερά, ο Σιδέρης πιάνει αδύναμη κεφαλιά, άουτ.

Στο 37’ νέα μεγάλη ευκαιρία του Μακεδονικού , πάλι με φάουλ του Ματούλα κι ο Μπέμπης θα μιμηθεί τον συμπαίκτη του Αργυρόπουλο  και θα στείλει τη μπάλα από ένα μέτρο άουτ.

Στο 60’ φάουλ του Αργυρόπουλου η μπάλα σκάει στο έδαφος ο Βήττας αιφνιδιάζεται ακουμπάει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα, αυτή βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ματούλας, κεφαλιά Πιλικίδη, πάνω από τη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί.

Στο 72’ κόρνερ του Ανδρονικίδη, σύγχυση στην άμυνα στο Μακεδονικού, η μπάλα θα φτάσει στον Τσικόπουλου που από κοντά θα στείλει τη μπάλα, άουτ.

Στο 75’ ο Νικολάου θα εκτελέσει φάουλ στην καρδιά της άμυνας της Ελίμειας, ο Αργυρόπουλος θα πάρει την πρώτη κεφαλιά κι ο Ματούλας με δεύτερη κεφαλιά από κοντά θα ανοίξει το σκορ.

Στο 77’ η χαρά δεν κράτησε πολύ για το Μακεδονικό και η Ελίμεια απαντά γρήγορα.
Ο Ανδρονικίδης θα κερδίσει τις κόντρες θα βγάλει τη σέντρα κι ο Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή θα γράψει το τελικό 1-1.

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Μυλωνάς, Αργυρόπουλος, Μαμάτσιος, Αντωνόπουλος, Πιλικίδης Στ., Ζιαζιάς, Ουρμπάνικ (46’ Νικολάου), Μπέμπης, Σέχι (57’ Πιλικίδης Α.), Ματούλας.

ΑΕ Ελίμειας: Βήττας, Σιδέρης (63’ Μαραζής), Πασχαλίδης, Γιαπράκας, Μανώλας, Δημητριάδης, Χλιαράς (81’ Παπαβραμίδης), Παπαδόπουλος, Ανδρονικίδης, Τσακιλτζίδης (44’ μαυρίδης), Τσικόπουλος.

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Μπισούκης, Μπέλτσου