Κλήση στα κλιμάκια της Εθνικής ενός αθλητού των Διοσκούρων Κοζάνης

Με μεγάλη ικανοποίηση, το Σωματείο μας ενημερώθηκε για την κλήση στο κλιμάκιο της Εθνικής Προπαίδων Βορείου Ελλάδος για μία ακόμα φορά, του νεαρού αθλητή μας Αλτίνη Κων/νου. 

Αν και γεννημένος το 2000, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους Ομοσπονδιακούς προπονητές (κ.κ. Δοξάκη, Λημνιάτη και Τούφα) με την εξέλιξή του, αναγκάζοντάς τους να τον καλούν συνεχώς στις προπονήσεις του κλιμακίου με τους γεννηθέντες το 1999.


Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη πορεία του Κωνσταντίνου και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε στην προσπάθειά του,αφού βλέπουμε ότι η βαρύτητα που δίνουμε στα αναπτυξιακά μας τμήματα βοηθά στην ανάδειξη και καταξίωση των ταλαντούχων αθλητών μας.
Τέλος οφείλουμε και ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς του Κωνσταντίνου, τόσο για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον νεαρό, όσο και για τη συνεργασία τους με το Σύλλογο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο δρόμο που έχει ανοίξει εδώ και δύο χρόνια ο Γιάννης Καρασίμος (γεν. 1998) και βαδίζει τώρα ο Κωνσταντίνος, θα περπατήσουν και άλλοι πολλοί αθλητές μας. Θέμα χρόνου είναι.

dioskouroibc.gr

Σχόλια