Τιμώρησε η μπάλα τον Μακεδονικό - Τσίμπησε βαθμό στις καθυστερήσεις ο ψυχωμένος Τιτάν (φωτο - βίντεο)

Τιτάν Σερβίων – Μακεδονικός Κοζάνης  1-1

Δεν κατάφερε να φύγει  με το τρίποντο από τα Σέρβια  ο Μακεδονικός  ,που τα έχει με την τύχη του την αστοχία του αλλά και με τον  Λαρισαίο διαιτητή  και παραχώρησε ισοπαλία στον τοπικό Τιτάν.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια να προηγούνται νωρίς, να έχουν δοκάρι λίγο αργότερα ,  και να χάνουν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα.

Για ακόμη μία φορά  όμως “μίλησε” ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου και επιβεβαιώθηκε και ο χαρακτηρισμός του Ίβιτσα Όσιμ – για όσοι τον θυμούνται γνωρίζουν τι  είχε πει ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού για την μπάλα. Όλα αυτά σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού... γιατί η μπάλα είχε άλλη άποψη από την γενική απόδοση των ομάδων.
Ο Τιτάν  δεν τα παράτησε και μετά το 65΄ισορρόπησε πάλεψε για την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις τα κατάφερε παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Παράπονα είχαν και οι γηπεδούχοι για την διαιτησία .


Το φιλμ του αγώνα
Στο 7΄δυνατό φάουλ του Ματούλα λίγο έξω .
Στο 17΄φάουλ Ματούλα, μέσα στην περιοχή κεφαλιά Ζιαζιά η μπάλα, βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Αργυρόπουλος τη στέλνει στα δίχτυα για το 0-1.Στο 23΄σουτ του Θώμου μπλοκάρει ο Βαρυτιμίδης.
Στο 24΄σουτ από πλάγια του Ματούλα η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι .Στο 27΄φάουλ Ματούλα στη μικρή περιοχή , κεφαλιά Ζιαζιά , λίγο έξω.
Στο 28΄ τετ α τετ ο Νικολάου πλασάρει άουτ .
Στο 30΄σουτ από κοντά του Ματούλα , μπλοκάρει ωραία ο Ζιώγας.
Στο 54΄φάουλ του Θώμου κεφαλιά από κοντά του Νιζάμη , λίγο έξω.
Στο 55΄παράλληλη σέντρα του Μπέμπη  στη μικρή περιοχή , πλασέ του Νικολάου από κοντά , άουτ.
Στο 58΄διπλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό με τον Νικολάου να πιάνει το δυνατό σουτ ο Ζιώγας αποκρούει , νέο διαγώνιο σουτ του Ζαχαριάδη και νέα απόκρουση του Ζιώγα που κρατάει σ αυτή τη φάση τον Τιτάν στο παιχνίδι.
Στο 78΄ο Μπάρα μέσα στην περιοχή σπάει τη μπάλα στον Πατσικόπουλο, αλλά ο Βαρυτιμίδης πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει.
Στο 89΄σουτ Ζαχαριάδη αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Ζιώγας.
Στο 93΄δυνατό πλάγιο του Βητόπουλου στη μικρή περιοχή αδράνεια των αμυντικών και ο Χρυσικός από κοντά με κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 1-1.
 Σ’ αυτή τη φάση ο Μακεδονικός διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Βαλιώτη για λανθασμένη απόφαση του πλάγιου από όπου προήλθε το γκολ .

Τιτάν Σερβίων(Μίχος- Σαλτσίδης ): Ζιώγας , Νιζάμης (67΄Μπάκανος), Αντάρας, Βητόπουλος, Σαλτσίδης, Μπάρα , Χρυσικός , Παρασκευάς( λ.τ. 46΄Πατσικόπουλος )Νιζάμης , Θώμος, Χρυσοστομίδης.                      

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας ): Βαρυτιμίδης, Μαμάτσιος , Αντωνόπουλος, Πιλικίδης, Ζιαζιάς, Μπέμπης (76΄Σέχι), Αργυρόπουλος , Μυλωνάς (λ.τ Παπαδημητρίου ), Νικολάου , Κωνσταντινίδης, Ματούλας (λ. τ. 37΄Ζαχαριάδης).

Διαιτητής: Βαλιώτης

Βοηθοί : Σάρρος , Δήμου

περισσότερες φωτογραφίες εδώ


Σχόλια