Συνεχίζει να φλερτάρει με την κορυφή η ΑΕΠ Καραγιαννίων


ΑΕΠ Καραγιαννίων - Έλατος Ελάτης  3-1 
Παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο σήμερα το απόγευμα η γηπεδούχος ομάδα επιβλήθηκε του Έλατου Ελάτης με σκορ 3-1. Ένα αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, παρουσία περίπου εκατό πενήντα φιλάθλων. Οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά έκαναν και πολλές λάθος μεταβιβάσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει αρκετή γκρίνια απ’ την κερκίδα απέναντι σε μια ομάδα η οποία προσπάθησε όσο οι παίκτες τις είχαν δυνάμεις.


Φάσεις και γκολ:
19΄ ο Μελισσινός θα κινηθεί μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί καθαρά απ’ τον Μπέσα Ι. πέναλτι για τους γηπεδούχους εκτελεστής ο Σαββούδης και 1-0.
23΄ σέντρα από δεξιά του Σαββούδη στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά από δύο μέτρα του Σαββίδη η μπάλα ψηλά άουτ.
26΄ ο Σαββούδης πάλι από δεξιά θα δώσει στο Θεοδωρίδη στον άξονα αυτός θα βγάλει δίπλα και αριστερά στον Βάλλα δυνατό σουτ 2-0.
35΄ πρώτη ουσιαστικά επιθετική ενέργεια για τους παίκτες του Έλατου η μπάλα από τον Μπέσα Σ. στον Πεγκλίδη αυτός λίγο πριν μπει στην περιοχή θα ανατραπεί απ’ τον Παυλίδη κόκκινη κάρτα για τον παίκτη της ΑΕΠ και πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες των παικτών της γηπεδούχου ότι η ανατροπή έγινε έξω απ’ την περιοχή. Εκτελεστής ο Μπισιρίτσας απόκρουση του Ζηνόβιου αλλά με δεύτερη προσπάθεια το 2-1 απ’ τον ίδιο τον εκτελών.
41΄ ο Θεοδωρίδης θα σουτάρει από τα τριάντα πέντε περίπου μέτρα ο Γκούμας θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
45΄ υπέροχο σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ από τον Μετικάνο όταν μετά από απόκρουση των αμυντικών ο μέσος της ΑΕΠ θα δει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων εκτός θέσεως και με σουτ στην κίνηση από το κέντρο θα κάνει το 3-1.
45+1΄ σέντρα από το χώρο του κέντρου του Αντωνόπουλου ο Πεγκλίδης θα πιάσει ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά ο Ζηνόβιος θα μπλοκάρει υπέροχα.
54΄ ωραία ενέργεια από πλάγια αριστερά με τον Πεγκλίδη για τον Έλατο πάσα στον Μπισιρίτσα σουτ η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζηνόβιου.
58΄ ο Μετικάνος θα εκτελέσει φάουλ ο θεοδωρίδης για λίγο δεν θα βρει τη μπάλα.
59΄ σέντρα από δεξιά του Σαββούδη μόνος ο Θεοδωρίδης κεφαλιά η μπάλα στα χέρια του Γκούμα.
62΄ φάουλ από τα σαράντα περίπου μέτρα και πλάγια εκτελεστής ο Αντωνόπουλος η μπάλα θα βρει την συμβολή των δοκών του Ζηνόβιου.
75΄ ο Μετικάνος θα βρει με κάθετη μπαλιά τον Θεοδωρίδη μόνος αυτός απέναντι απ’ τον Γκούμα σουτ η μπάλα σύριζα απ’ το κάθετο αριστερό δοκάρι.
88΄ ο Ζάνος θα βγει στην αντεπίθεση έξω απ’ την μεγάλη περιοχή θα πασάρει στον Μετικάνο αυτός με προσποίηση θα αδειάσει δύο αντιπάλους αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα καταλήξει απελπιστικά άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσιγγένης Α. με βοηθούς τους κ. κ. Χονδροματίδη και Κωνσταντινίδη.

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Παπαδόπουλος Β.): Ζηνόβιος Μετικάνος Παυλίδης Σαββίδης Αλεξανδρής Τσίλης Αντάμης Βάλλας (73΄ Ζάνος) Μελισσινός (78΄ Kugja) Σαββούδης Θεοδωρίδης (84΄ Πάτσιος)

Έλατος Ελάτης (Γκούμας): Γκούμας Ντίνας Διαμαντής Γρίβας, Σφαλύρας (73΄ Πούλιος) Παρτάλης (74΄ Παλπάνης) Μπέσας Σ. Μπισιρίτσας Μπέσας Ι. Πεγκλίδης (90΄ Ντίνας Α.) Αντωνόπουλος.








aepkaragiannion.gr

Σχόλια