Ημερίδα διοργανώνει ο Μακεδονικός Κοζάνης με θέματα "Ο ρόλος της διατροφής στην απόδοση των αθλητών", από τον διατροφολόγο Μανώλη Πλιάκη και "Επικοινωνιακή πολιτική στο παιδικό ποδόσφαιρο" από την δημοσιογράφο Δώρα Ιωακειμίδου.

Ημερίδα διοργανώνει ο Μακεδονικός Κοζάνης με θέματα
"Ο ρόλος της διατροφής στην απόδοση των αθλητών", από τον διατροφολόγο Μανώλη Πλιάκη και "Επικοινωνιακή πολιτική στο παιδικό ποδόσφαιρο" από την δημοσιογράφο Δώρα Ιωακειμίδου.

Ο Μακεδονικός Κοζάνης, που ως πυρήνα των δραστηριοτήτων του έχει πάντα και πάνω από όλα τους νεαρούς αθλητές, στο πλαίσιο των εξωαγωνιστικών εκδηλώσεών του, διοργανώνει Ημερίδα με θέματα: "Ο ρόλος της διατροφής στη ζωή μας. Ο ρόλος της διατροφής στην απόδοση των αθλητών". Συμβουλές από τον διατροφολόγο Μανώλη Πλιάκη και   "Επικοινωνιακή πολιτική στο παιδικό ποδόσφαιρο", ομιλητής η Δώρα Ιωακειμίδου, δημοσιογράφος, πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, υπεύθυνη του acadimies.gr.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικό Κέντρου, με την υποστήριξη της ΕΠΣ Κοζάνης.
· Ο διατροφολόγος Μανώλης Πλιάκης θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν σε αθλητές, γονείς, προπονητές και υπεύθυνους των ομάδων και θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και απορίες, όπως γιατί πρέπει να μετρήσω το λίπος μου; Γιατί πρέπει να μετρήσω τον μεταβολισμό μου; Η κάθε διατροφή είναι ξεχωριστή; Πρέπει τα μικρά παιδιά να κάνουν διατροφή; Τι συμβαίνει με τα συμπληρώματα διατροφής;
· "Επικοινωνιακή πολιτική στο παιδικό ποδόσφαιρο". Η ομιλία της Δώρας Ιωακειμίδου θα επικεντρωθεί σε θέματα διαχείρισης και προβολής του νεαρού αθλητή στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, της διασύνδεσής του με τους παράγοντες και τους διαμεσολαβητές / μάνατζερ του ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στο τρόπο εξέλιξής του στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Γιώργος Κατσίκας τηλ 6048806794

Πλιάκης Εμμανουήλ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος 
Ι. Μικρού 2 - Κοζάνη
Τηλ. - Φαξ 24610 22993
κιν. 6942 292647
email: mpliakis@otenet.gr  

Δώρα Ιωακειμίδου
Πρόεδρος Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος
Δημοσιογράφος εφημερίδας Metrosport
www.acadimies.gr
____________

Tηλ. επικοινωνίας: 6977 856 866 (wind)
                               6940 524 583 (vodafone)

Τηλ. κέντρο Μetrosport: 2310 909090

Σχόλια