Σπουδαίο διπλό του Εορδαϊκού

ΑΣ Βελβεντό -Εορδαϊκός 1-4
«διά πυρός και σιδήρου» πέρασε ο Εορδαϊκός από το Βελβεντό, σε παιχνίδι με αρκετή ένταση και αγωνία. Στο 20΄ τετ-α-τετ ο Πράσσος ολιγώρησε και πρόλαβε να διώξει ο Νίκκου, στο 30΄ ο Συμεωνίδης με βολίδα έξω από την περιοχή (ο τερματοφύλακας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια) και 35΄ ο Μαυροματίδης έκαναν το 0-2. Στο 50΄ ατομική προσπάθεια και πλασέ του Παπαστέργιου, που μείωσε, φάση που φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ.
Το Βελβεντό πίεσε, έχασε ευκαιρίες με τους Μπαλάνη, Διβηκέλη (προβολή σε κενή εστία, άουτ), στο 83΄ μοναδικό τετ-α-τετ του Συμεωνίδη απέκρουσε ο Ζιώγας. Στο 89΄ έγινε κομφούζιο, όταν ο Συμεωνίδης πέτυχε γκολ (1-3) και τα «αίματα άναψαν» στην κερκίδα, στο 91΄ ο Μαυροματίδης έκανε το 1-4. Ο αγώνας τελείωσε σε «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα. Διαιτητής: Τσιμεντερίδης, το Βελβεντό εξέφρασε παράπονα ότι προστάτεψε από κάρτες τους αντιπάλους. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Μίλτου Μπουράκη (μεταφέρθηκε στο «Μαμάτσιο» νοσοκομείο Κοζάνης με κάκωση μηνίσκου).

ΑΣ Βελεβντό: Ζιώγας, ΤΑΪΡΗΣ, Τσέλα, ΓΚΙΚΑΣ, ΜΠΑΛΑΝΗΣ, Τυρολόγος, Ευαγγέλου, Διβηκέλης, Πράσσος (46΄ Δροσίδης), Τρίχας (46΄ Παπαστέργιος-50΄ λ.τ. Σαμαράς), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ. 


Εορδαϊκός: Περπερίδης, Προσκυνητόπουλος (65΄ Παπαδόπουλος), Α. Ακριτίδης (78΄ Π. Ακριτίδης), Νίκκου, ΠΑΚΑΛΤΣΗΣ, Ηλ. Τσαγκαλίδης, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (60΄ λ.τ. Δαλκερανίδης), ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ, Χαϊτίδης, Σουγιουλτζής.

Σχόλια