Χρυσός βαθμός για το Βέρμιο Καρυοχωρίου

Ηρακλής Κρυόβρυσης - Βέρμιο Καρυοχωρίου 1-1 
Βέρμιο Καρυοχωρίου
Πολύτιμο βαθμό πήρε το Α.Σ ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ εκτός έδρας την Κυριακή [27-10 2013] με αντίπαλο τον Ηρακλή Κρυόβρυσης με σκορ 1-1. Παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και από της δυο πλευρές στο πρώτο ημίχρονο.
Το πρώτο 45ο έκλεισε με σκορ 1-0 υπέρ του Ηρακλή Κρυόβρυσης με σκόρερ τον Αγιάτζη στο 36’ όταν σε μια σέντρα από δεξιά του Ακριτίδη η μπάλα πέρασε από όλους μέσα στην περιοχή του Καρυοχωρίου και ο επερχόμενος Αγιάτζης με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 45ο  η ομάδα του Καρυοχωρίου κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή όπου το εκτέλεσε ο Χαραλαμπίδης Δ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Καρυοχωρίου ανέβηκε προς τα καρέ της Κρυόβρυσης δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά φτάσαμε στο 91’ όταν σε σουτ του Πανάκη απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας της Κρυόβρυσης και στην επαναφορά βρέθηκε στην πορεία της ο Κοτταρίδης που με σουτ έκανε το 1-1 και έδωσε το πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του Καρυοχωρίου.
Μέτριος ο διαιτητής Σουλίδης Ε με βοηθούς Αραβοπούλου-Μιχαηλίδη.

Ηρακλής Κρυόβρυσης: Tασίου, Λαζαρίδης, Τσενόλι, Μπακάλης, Παπαδόπουλος Β, Αγιάτζης, Ιωσηφίδης, Αιχμαλωτίδης, Τσακιρίδης, Ακριτίδης, Λούσιος, Σοϊλεμές, Αμοιράς, Βλάχος, Σαραντινέλης, Παπαδόπουλος , Πατζούρης, Μελισίδης, Βλάχος. Αλλαγές: 49’ Τσενόλι [ Βλάχος]—50’ Λούσιος [ Μελισίδης]—Ακριτίδης [Σοιλεμές].
Προπονητής: Μίμτσης Ιωάννης.
Βέρμιο Καρυοχωρίου: Κιοσκερίδης, Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Γκιούρος, Χριστοφορίδης Χρ, Χαραλαμπίδης Δ, Κοτταρίδης, Χαραλαμπίδης Α, Αμπατζίδης, Ταιγανίδης, Αλιατίδης, Χριστοφορίδης Β, Χατζηλιάδης, Πανάκης, Μωυσιάδης, Γκαλαφάγκας, Αλλαγές: 56’ Χαραλαμπίδης [Πανάκης]—62’ Χριστοφορίδης Α [ Χριστοφορίδης Β].

Προπονητής: Νίκος Γεωργιάδης.

Πουλασιχίδης Βασίλης 

Σχόλια