Άλλο ένα τρίποντο για τον Περδίκκα!

ΑΕ Περδίκκα – Άρης Μαυροπηγής  3-1
Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, ο Περδίκκας πήρε τη νίκη. Ήσυχα κύλησε το πρώτο ημίχρονο, στο 5΄ πλασέ του Δ. Κωνσταντινίδη πέρασε μόλις άουτ, στο 15΄ κεφαλιά του Καραγεωργίου πάνω από τα δοκάρια. Οι δύο αλλαγές στην ανάπαυλα έδωσαν πνοή στον Περδίκκα, στο 47΄ με ξαφνικό σουτ στο «Γ» ο Χρ. Τσιντός έκανε το 1-0, στο 49΄ κόρνερ ο Βλάχος, «καρφωτή» κεφαλιά του Στάθη Κωνσταντινίδη μόλις άουτ.
Στο 52΄ συνδυάστηκαν Κουρκουτμάνος, Χρ. Τσιντός, βλάχος και ο τελευταίος με συρτό, διαγώνιο σουτ το 2-0, στο 68΄ σέντρα του Παναγιωτίδη και αφύλακτος ο Γρηγόρης Μπάρμπας με πλασέ, μείωσε. Στο 90΄ εξαιρετική ασίστ του Δ. Κωνσταντινίδη στον Βλάχο, που από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 3-1.

Πολύ καλός ο διαιτητής Δ. Σουλίδης (Ξενακίδης, Λαμπριανίδης).

ΑΕ Περδίκκα (Κατακαλίδης): Αποστόλου, Π. Τσιντός, Αργ. Λόφτσαλης, Γ. Αρσενίδης, ΧΡ. ΤΣΙΝΤΟΣ, Νταλάκας (46΄ Β. Λόφτσαλης), ΒΛΑΧΟΣ, Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Γεωργιάδης (46΄ Κουρκουτμάνος), Στ. Κωνσταντινίδης (74΄ Λιάπτσης), Φολτόπουλος.

Άρης Μαυροπηγής: Β. Καραγεωργίου, Ευσταθιάδης, Τ. Μπάρμπας, Αγγελίδης, ΓΡ. ΜΠΑΡΜΠΑΣ, Κεϊσογλου, Ακριτίδης, Δ. Καραγεωργίου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, Λ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Αν. Αθανασιάδης.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΓΤΖΗΣ
επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης 

Σχόλια