Ξύπνησε και νίκησε στο δεύτερο μέρος η Αναγέννησης

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Τιτάν Σερβίων  4-1
Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση, σε παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με νέους προπονητές. Οι γηπεδούχοι του Τάκη Αλιατίδη είχαν καλή εμφάνιση κατά διαστήματα και επικράτησαν δίκαια, ενώ καλά στοιχεία έδειξε ο Βούλγαρος Ριάχωφ στο ντεμπούτο του. Οι φιλοξενούμενοι με τους Φώτη Μίχο-Κώστα Σαλτσίδη στον πάγκο, πάλεψαν, αλλά δεν άντεξαν.
Στο 20΄ ο Χρήστος Δημητριάδης με σουτ έκανε το 1-0, στο 27΄ σουτ του Στεφάνωφ στο κάθετο δοκάρι, στο 40΄ ισοφάρισε με πέναλτι ο Σαλτσίδης (ανατροπή του Θεοδωρίδη, το αμφισβήτησε η Αναγέννηση). Στο 50΄ κόρνερ του Θώμου, κεφαλιά του Ν.Ι. Νιζάμη στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά νέα κεφαλιά του Βητόπουλου ξανά στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 60΄ ο Δημητριάδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα (2-1), στο 70΄ ο Σαμαράς με σουτ έξω από την περιοχή και στο 81΄ ο Μπαλτζής έκλεισαν το σκορ. Μέτριος ο διαιτητής Δ. Σουλίδης (Λαμπριανίδης, Τέμης), οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για το γκολ του Δημητριάδη που ακυρώθηκε με υπόδειξη του πρώτου επόπτη.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Αλιατίδης): Μπερμπερίδης (86΄ Κηπουρίδης), Δινοβίτσης, Μπαλτζής, Τσόμπο, Φαχαντίδης, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΡΙΑΧΩΦ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Στεφάνωφ (72΄ Γιαλαμίδης), Γκέκας (65΄ Παρλάνης).


Τιτάν Σερβίων (Σαλτσίδης - Μίχος): Βαρταλάμης, Ν.Γ. Νιζάμης, Αντάρας, ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ, Μπάρα, Θεοδωρίδης (59΄ Πατσικόπουλος), Μπάκανος (61΄ Χρυσοστομίδης), Ν.Ι. Νιζάμης, Θώμος (87΄ Παρασκευάς), Χρυσικός. 

Σχόλια