Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης - Εύκολα πέρασε ο Φούφας από το στρατιωτικό

Μακεδονικός Κοζάνης – Μακεδονικός Φούφα 0-3

 Δίκαιη νίκη σημείωσε ο Μακεδονικός Φούφα στο «στρατιωτικό» γήπεδο της Κοζάνης, παίζοντας πολύ αποφασιστικά.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με ελλείψεις, επηρεάστηκαν από την εξέλιξη του αγώνα και έχασαν δίκαια.
Έγινε ήσυχο παιχνίδι, στο 5΄ το φάουλ του Ζαχαριάδη πέρασε μόλις άουτ, στο 8΄ φάουλ του Τοπάλη απέκρουσε με εκτίναξη σε κόρνερ ο Βαρυτιμίδης.
Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τοπάλης και στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ο Σέχι σημείωσε αυτογκόλ (0-1).
Στο 14΄ ο Μπέμπης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σέχι, που σε κενή εστία, από 2 μέτρα, έστειλε την μπάλα άουτ.
Από το σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, στο 25΄ ο Χατζηρούμπης έφυγε μπροστά, βρήκε τον Λ. Κεσκιλίδη, που πέτυχε το 0-2, μέσα σε διαμαρτυρίες του Μακεδονικού Κοζάνης προς τον επόπτη Μπισούκη, ότι ο πρώτος έφυγε από θέση οφσάιντ.
 Στο 65΄ ο Χατζηρούμπης από αριστερά έβγαλε σέντρα και από καλό σημείο ο Θάνος Κεσκιλίδης έπιασε αδύναμο πλασέ άουτ, στο επόμενο λεπτό λάθος της άμυνας, ο Τοπάλης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βαρυτιμίδη, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε.
Στο 70΄ ο Φούφας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηρούμπη από τον Βαρυτιμίδη, στο 89΄ ο Τοπάλης τροφοδότησε τον Χατζηρούμπη, που έκλεισε το σκορ.

 Αρκετά καλή η διαιτησία του Καρατέρπου (Μπισούκης, Λαμπριανίδης).

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ, Παπαδημητρίου (80΄ Γκούμας), Τσαμπούρης, Αργυρόπουλος, Αντωνόπουλος, ΣΤ. ΠΙΛΙΚΙΔΗΣ, Ουρμπάνικ (68΄ Αργ. Πιλικίδης), Ζαχαριάδης, Μπέμπης, Σέχι, Κωνσταντινίδης (63΄ Ευθυμιάδης).


Μακεδονικός Φούφα (Καραγκιολίδης): Σακαρίδης, Φαχαντίδης, Λεμονής, Λ. Κεσκιλίδης, ΜΠΙΝΤΣΗΣ (73΄ Ματσιγγάρης), Μίμης, ΜΟΥΚΑΣ, ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗΣ, Τοπάλης (89΄ Μποτσιφάρας), Θ. ΚΕΣΚΙΛΙΔΗΣ (75΄ Γκόλης), ΙΤΣΚΟΣ.

Σχόλια

  1. πάλι δεν είμασταν διακριθέντες. κρίμα που λέτε ότι είστε αμερόληπτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.