Α' ΕΠΣΚ: Στο τέλος πήρε το διπλό ο Εορδαϊκός (βίντεο)

 Έλατος Ελάτης – Εορδαϊκός 0-2
Έπειτα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο 15λεπτο, η πρωτοπόρος ομάδα του Εορδαϊκού πέρασε νικηφόρα με σκορ 0-2 από την έδρα της Ελάτης στο Τρανόβαλτο, το βροχερό απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.


Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή επέβαλαν το ρυθμό τους και στο πρώτο 12λεπτο δημιούργησαν 3-4 μεγάλες φάσεις για να σκοράρουν, αλλά σκόνταψαν στον πολύ καλό τερματοφύλακα Παπακώστα. Οι παίκτες της Ελάτης στη συνέχεια, παίζοντας ψυχωμένα, περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Εορδαϊκού και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το ισόπαλο 0-0.
Στην επανάληψη είχαμε και πάλι το ίδιο σκηνικό, με την Ελάτη να αμύνεται σθεναρά και τους φιλοξενούμενους να πιέζουν αλλά να κάνουν λάθη και να αποτυγχάνουν στις τελικές προσπάθειες. Και ενώ ο χρόνος περνούσε και οι παίκτες της Ελάτης ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία, ήρθε στο 75΄ ένα γκολ από μια μάλλον ανύποπτη φάση, όταν ο Μαυροματίδης που δέχτηκε τη μπάλα έξω από την περιοχή και πολύ πλάγια, σούταρε συρτά και δυνατά γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 0-1.
 Το 0-2 ήρθε στο 86΄από τον νεοεισελθόντα στον αγώνα Δαλκερανίδη, που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας μετά από σέντρα από δεξιά και με προβολή εδραίωσε τη νίκη των πρωτοπόρων.
Μια νίκη βέβαια πέρα για πέρα δίκαιη, παρότι οι μαχητές παίκτες της Ελάτης έμειναν με την πικρία μιας ήττας που έτσι όπως εξελίχτηκε, θα μπορούσαν με λίγη τύχη να την είχαν αποφύγει.

Πολύ καλή η διαιτησία των Ζούγρα – Γεωργιάδη – Κουτζιακουτζίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ: Παπακώστας Μιχάλης, Ντίνας Λάζαρος, Παλπάνης Γ. Χρήστος (Γρίβας Ι. Γιώργος), Σαμαράς Γιώργος (Σφαλύρας Αλέξανδρος), Γρίβας Θ. Γιώργος, Διαμάντης Σπύρος, Πούλιος Νίκος, Μπέσας Σωτήρης, Παρτάλης Θωμάς, Πεγκλίδης Αναστ., Αντωνόπουλος Αχ. Κώστας (Μπισιρίτσας Γιώργος).
Ήταν ακόμη στην αποστολή:
Γρίβας Κ. Γιάννης, Παλπάνης Γιάννης, Πολίτης Δημήτρης, Γκούμας Νίκος.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Περπερίδης Ι., Παπαδόπουλος Δ. (Τσακώνης Χ,), Νίκου Α. (Δαλκερανίδης), Τσαγκαλίδης Π., Πακάλτζης Θ., Τσαγκαλίδης Η., Συμεωνίδης Γ., Σουγιουλτζής Κ. (Ακριτίδης Α.), Σερσέμης Χ., Μαυροματίδης Γ., Χαϊτίδης Π.
Στην αποστολή ήταν: Λιάμης Ν., Κεχαγιάς Ι., Δούγκας Κ.

Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
mikrovalto.gr



Σχόλια

  1. Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΜΙΚΡΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπύρος Διαμάντης λέγεται το παίδι και ΟΧΙ Διαμαντής , διορθωστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.