Α’ ΕΠΣΚ: Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για την Αναγέννηση

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Άρης Μαυροπηγής  3-0
Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για την Αναγέννηση
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο β’ μέρος η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας κέρδισε εύκολα με 3-0 τον νεανικό Άρη Μαυροπηγής και επέστρεψε έτσι στις νίκες.
Μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Δημήτρη Αλιατίδη που τις τελευταίες αγωνιστικές έδειχνε να μην είναι καλά και να ψάχνει το καλό εαυτό της του ξεκινήματος.

Από την άλλη η Μαυροπηγή προσπάθησε είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ  ουσιαστικά παραδόθηκε.
Στο πρώτο μέρος στο πρώτο 5λεπτο είχαμε 3 πολύ καλές στιγμές, όταν στο 2ο ο Δημητριάδης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Καραγεωργίου, στο επόμενο λεπτό όταν ο Κεΐσογλου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπερμπερίδη αλλά έχασε το κοντρόλ και στο 5ο όταν το σουτ του Σαμαρά μπλόκαρε ο Καραγεωργίου.
Από εκεί και μετά στο 22ο ο Θεοδουλίδης νικήθηκε και αυτός στο τετ-α-τετ από τον Καραγεωργίου και στο 38ο ήταν η σειρά του Δημητριάδη να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μαυροπηγής.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και αφού στο 46ο είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Παρλάνη μετά από σέντρα του Θεοδουλίδη και στο 52ο ο Παρλάνης και πάλι αστόχησε από κοντά, άνοιξα το σκορ στο 58ο.  Η άμυνα της Μαυροπηγής δεν μπόρεσε να διώξει και ο Θεοδουλίδης από κοντά έκανε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Σαμαρά δεν βρήκε στόχο και στο 64ο εκτέλεση φάουλ του Κεΐσογλου βρήκε το δοκάρι και απομακρύνθηκε.
Στο 65ο ο Θεοδουλίδης σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Δημητριάδη σε κενή εστία πέρασε άουτ και δύο λεπτά μετά ο πρώτος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με πλασέ έκανε το 2-0.
Στις καθυστερήσεις τέλος όμορφος συνδυασμός Δημητριάδη- Θεοδουλίδη- Νικολάου με το τελευταίο να κάνει το 3-0.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Κουτσώνα- Τζιουβάρα- Λαμπριανίδη.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Μπερμπερίδης, Παρλάνης (84ο Νικολάου), Γκέκας, Ριάχοφ (79ο Δινοβίτσης), Γιαλαμίδης, Καζάνοφ, Θεοδουλίδης, Φαχαντίδης, Δημητριάδης, Σαμαράς, Μπαλτζής.


Άρης Μαυροπηγής: Καραγεωργίου Ε., Δαλαπάσχος (35ο λ.τ. Αθανασιάδης Λ.), Μπάρμπας, Ευσταθιάδης, Αγγελίδης, Αθανασιάδης Α., Κεΐσογλου (82ο Τσαρτσιανίδης), Χαρίτων (86ο Χαλυβόπουλος), Ακριτίδης, Καραγεωργίου Δ., Δημητρίου.

Σχόλια

  1. αν κρινουμε οτι εχει καλη εμφανιση με την μαυροπηγη καηκανε...αυτο μας ελειπε να μην νικουσαν ...παει το χασανε το τρενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giti re megale esy nomiseis oti methn omada pou exei h annagenhsh mporei naa bgei!!!kounia pou sas kounage !!!kai 8a milhseis esy giaton ari emeis toulaxiston paizoume gia na meinoume stin kathgoria kai den to kryboume auto apo kanena!!!!kai emeis toulaxiston den pernoume sfhrigmata apo ton dietith gt an thimase to 1 o goal htan ofsaid!!!!gt ante pola mas ta kanate

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.