Γ' Εθνική: Βαριά ήττα για την Κοζάνη (βίντεο)



Ευχαριστούμε θερμά το TRT, τον κ. Τζούμαρη και την κα  Έλενα Οικονόμου για την παραχώρηση του βίντεο 


ΑΕ Λάρισας - Κοζάνη 3-0
Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε η Κοζάνη στην Λάρισα από την τοπική ομάδα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους που έδειξαν πιο έτοιμοι και πιο ήρεμοι από τους παίκτες της Κοζάνης που μόνο ηρεμία δεν είχαν.
Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο όταν οι γηπεδούχοι όχι μόνο προηγήθηκαν με 2-0 αλλά έδειξαν ότι δεν κινδυνεύουν από τους ερυθρόλευκους.
 Μόλις στο 8ο σέντρα Αραμπατζή κεφαλιά  Γκούρτσα και 1-0 για την ΑΕΛ ενώ λίγο αργότερα σέντρα Μπλέντι, ο Γκούρτσας από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία που ήταν ανυπεράσπιστη.
Στο 22ο ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στο Γκούρτσα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του δεύτερου στην αρχή. Αμέσως μετά όμως σέντρα Κυριακίδη και με κεφαλιά ο Μήτσης το 2-0,
Στο 24ο πρώτη επίσκεψη της Κοζάνης στα καρέ του Σικαλιά αλλά μετά από φάση διαρκείας απομάκρυναν τη τελευταία στιγμή οι αμυντικοί.
Στο 25ο κόρνερ για την Κοζάνη κεφαλιά Χαταμάϊ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά.
Στο 34ο ο Νεμπεγλέρας εκτελεί κόρνερ και μετά από φάση διαρκείας η μπάλα φτάνει και πάλι στο Νεμπεγλέρα που κάνει σέντρα σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 39ο το σουτ του Στεφανίδη πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51ο το σουτ του Χαματάι πέρασε άουτ για να γίνει το 3-0 στο 56ο όταν μετά από σέντρα του Αραμπατζή ο Στεφανίδης με κεφαλιά σκόραρε. Δύο λεπτά μετά συρτό σουτ του σκόρερ απομάκρυνε ο τερματοφύλακας
Στο  68ο σέντρα Μήτση γυριστό σουτ Στεφανίδη άουτ.
Στα τελευταία 20 λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αφού η Λάρισα φάνηκε να κατεβάζει ταχύτητα ενώ η Κοζάνη δεν μπορούσε να απειλήσει και φαινόταν και απογητευμένη.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Μηλιάδη (Λιάπης- Ταταρίδης) από το Σ.Δ. Μακεδονίας. Έδειξε κίτρινες στους Ταφαρλή, Τραυλό, Ρούσση, Στεργιόπουλο. 

Λάρισα: Σικαλιάς, Αραμπατζής, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας,Κυριακίδης, Στεφανίδης, Πλιάγκας (73ο Κόϊτς), Μπλέντι (68ο Πιά) ,Γκούρτσας (82ο Σαββίδης).

Κοζάνη: Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (88ο Κοσμίδης), Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (69ο Μαλούτας), Ταφαρλής, Τσικόπουλος Ι (86ο Σαμαράς).

Διαβάστε περισσότερα http://e-ptolemeos.gr/?p=51212#ixzz2lb1G156k 

 

Σχόλια